Din Fritid inviterer til:: Den store Nordlyskonkurransen 2020 | Din Fritid
Nordlyset kan komme i utallige former, men det er sjelden det er så synlig og vakkert som på denne mørkeblå himmelen.
Din Fritid inviterer til:

Den store Nordlyskonkurransen 2020

Det å oppleve Norge også vinterstid kan være en opplevelse for livet. Din Fritid har siden 2014 gitt bort en gratis uke i vinterskodd utleie-bobil i Tromsø, i samarbeid med den lokale forhandleren iCaravan.  Nå er det klart for en ny konkurranse, hvor alle våre lesere kan være med!

Bobil er den ultimate måten å oppleve nordlys og det utrolige vinterlandskapet. Og Tromsø med omegn er et usedvanlig vakkert område vinterstid. I samarbeid med forhandleren iCaravan arrangerer Din Fritid en konkurranse hvor nettopp du kan vinne et ukesophold med bobil i Tromsø.

Det er sjuende gang magasinet Din Fritid arrangerer denne konkurransen. Og de fleste vinnerne har vært heldige med værforholdene og har fått oppleve nordlyset. Selv om arrangøren dessverre ikke er i posisjon til å gi vær- eller nordlysgaranti. Verdi på premien er 20.000 kr.

Nordlyskonkurransen 2020

Dette er gratis for vinneren:

Flybilletter til Tromsø (inntil kr 3000)

En ukes leie av vinterskodd bobil (levert av iCaravan)

En kveld med lokal nordlysguide og fotograf Geir Lia Hammer fra Borealis Expedition

Tromsøpass for to personer

Slik deltar du i konkurransen

For å bli med i konkurransen sender du enkelt og greit en e-post til konkurranse@dinfritid.no. Her skriver du ditt navn, adresse og telefonnummer, og det viktigste: Hvorfor nettopp DU bør vinne denne turen! Ta gjerne med noen ord om du har erfaring med fotografering og det å kjøre bobil (sommer- og vinterstid). Deltagerfrist er 4. november 2020.

Dette er leverandørene:

Utleiebobil i 1 uke: iCaravan

Fly til Tromsø, Tromsøpass og hovedarrangør: Din Fritid

Personlig guide på Nordlyssafari 1 dag: Geir Lia Hammer fra Borealis Expedition


Foto nordlysguide Geir Lia hammer

 


Bare det å reise gjennom et vinterkledd landskap, slik du finner det i Tromsø-området, er en opplevelse!


Det er en fordel å være fotointeressert når man skal på nordlyssafari, men ikke noe krav.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden