Topcamp: Ønsker å være toppvalget | Din Fritid
Daglig leder Olle Auli og salg- og markedssjef Line Vestgård gleder seg til å utvikle Topcamp videre til å bli landets beste campingplasskjede.
Topcamp

Ønsker å være toppvalget

– Vi jobber målrettet for å fortsatt være den største og beste campingkjeden i Norge. Nå har vi ti plasser, og det kommer flere. Felles for alle våre plasser er at vi ønsker å videreutvikle kvalitet, profesjonalitet og glade gjesteopplevelser, forteller daglig leder i Topcamp, Olle Aulin.

Vi treffer Olle sammen med nyansatte Line Vestgård på Topcamp Bogstad. Olle har snart ett års erfaring som daglig leder i campingkjeden. Den ble etablert av gründer og investor Thorstein Berg, som er styreformann. Line har ansvaret for salg og markedsføring, og de to representerer nye og yngre krefter som skal drive campingplasskjeden videre. Målet er at Topcamp fortsatt skal fornye campingbransjen i Norge, forteller de to.

Bogstad

Rett før sommerferien slo til for fullt ble ny resepsjon åpnet på campingen. Mens vi er der, kommer og går det folk hele tiden. – Dette er et meget viktig sted, og vi har jobbet med å få det mest mulig effektiv, forteller Olle. Blant annet har det kommet på plass en innsjekkingsautomat på utsiden av det flotte bygget i tre og glass. Her kan man enkelt sjekke inn selv.

Men det var ikke resepsjonen som var viktigst å få på plass først på Bogstad. Et splitter nytt sanitæranlegg har stått klart siden 2020. Topcamp tok over det som da het Bogstad camping i 2016, og siden den gang har det sakte og sikkert kommet store oppgraderinger på plass, med en samlet prislapp på rundt 70 millioner kroner: Ny og mye bredere innkjøring, og langt større venteplass ved resepsjonen. Nytt sanitæranlegg. Ny resepsjon. Ny Kiwi-butikk. 12 nye leiligheter. Elbilladere. Ny eventyrgolf. Nytt bærekraftig lekeområde.

Felles plattform

– Tanken bak Topcamp er at plassene i stor grad skal ha et visst nivå på kvaliteten, og at det skal være en del faktorer man kan kjenne igjen. Det er spesielt viktig siden det er en kjede vi bygger. Aktivitetene skal være varierte og gjerne ha en lokal vri. Dette kommer blant annet til uttrykk på minigolfbanene. På Bogstad står det for eksempel en kopi av Sinnataggen. Alle hytter har en tydelig nordisk profil.

– Vi er også bevisst vårt ansvar om å være bærekraftige, forteller Olle. Det betyr i praksis at Topcamp i stor grad velger lokale leverandører, og at de stiller krav til disse.

Ekstremvær

– Kan du si litt om hvordan ekstremværet Hans har gått ut over Topcamp, og ikke minst deres kunder?

– Det er helt ufattelig det som har skjedd, og vi føler virkelig med alle som har hatt tap. Nå (den 24. august) er situasjonen slik at vi fremdeles har oversvømmelse på Topcamp Onsakervika. Slik sett er det umulig å kartlegge skadene eller få full oversikt over alle konsekvensene enda. Vi har prøvd å redde ting underveis, men skadene er sannsynligvis svært store. Det er spesielt trist siden vi nettopp har renovert resepsjon og bygget flere nye flotte sesongplasser, forteller Olle.

– Men vi er veldig positive til fremtiden, fortsetter han. – Camping som ferieform har hatt en solid vekst og vi er ganske så sikre på at det vil fortsette. Vi snakker jo tross alt om en ferieform med ultimat frihet. At inngangsbilletten ikke trenger å koste all verden, og at man kan være så kortreist man bare vil, er jo også positive faktorer som gjør at vi gleder oss til å gå på jobb og legge best mulig til rette for det faktum at folk legger ferien sin i våre hender, avslutter daglig leder Olle Aulin ydmykt.

Dette er Topcamp-plassene:

  • Topcamp Bogstad: Nærhet til Oslo og flott naturområde.
  • Topcamp Ekeberg: Med panoramautsikt over Oslo.
  • Topcamp Sjøsanden: Et steinkast fra Mandal, omringet av sandstrender.
  • Topcamp Bie: Sørlandsidyll i gåavstand fra Grimstad sentrum.
  • Topcamp Mjøsa: Familievennlig ferieparadis ved vakre Mjøsa.
  • Topcamp Hallingdal: 5-stjerners camping i Ål med klatrepark, ziplines og stort lekeland.
  • Topcamp Onsakervika (for tiden stengt grunnet «Hans»): Sommeroasen med Østlandets fineste badestrand i Tyrifjorden.
  • Topcamp Rustberg: Familiecamping ved Hafjell, med oppvarmet badebasseng.
  • Topcamp Mosjøen: Eventyrlige opplevelser og majestetisk natur på Helgeland.
  • Topcamp Havblikk: En perle med egen strand og hele fantastiske Helgelandskysten å ta av.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden