Fricamping og favoritt-campingplasser: Bobilguiden Sør-Vest Sverige | Din Fritid
Fricamping og favoritt-campingplasser

Bobilguiden Sør-Vest Sverige

Forfatter Magne Klann har hatt stor suksess med sine tre guidebøker om de beste norske overnattingsstedene. Her har han delt tips om fine campingplasser, bobilplasser og fricampinger. Nå har Magne trålet Sør-Vest Sverige. Resultatet er en norskspråklig guidebok om regionen etter samme mal. Totalt 324 steder er omtalt. 

Totalt er sju regioner dekket: Värmland, Dalsland, Bohuslän, Västra Götaland, Halland, Småland og Skåne. Hver av disse har et eget kapittel med oversiktskart og nummererte plasser. Vi kunne ønsket oss en forklaring på hvilken farge som betyr hva. Det står riktignok blant annet på forsiden, men tungvint å bla fram og tilbake om du ikke husker hva som er hva. Informasjonen på hver plass fungerer godt, med piktogrammer for servicefunksjoner, GPS-koordinater, kontaktinfo og bilde fra hver plass.

Forfatter Magne Klann har gjort en imponerende jobb med å selv oppsøke alle plassene og formidle det på en strukturert måte i boken. 

Fugleperspektivet på bildet fra plassen gir et flott overblikk. Men, vær klar over at mange av de flotte dronebildene viser en utsikt som du kanskje aldri vil oppleve selv på plassen. 

Vi kunne ønsket oss noen flere detaljer i boka rundt den svenske Allemannsrätten». Fricamping i Sverige begrenses i utgangspunktet til 24 timer, eller første hverdag i helgene. Din Fritid er sitert på omslaget av boken, og vi står fortsatt for at skal du til området burde boken være standard reisefølge i din bobil.  

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden