Med bobil til konsert: Swiftie-roadtrip | Din Fritid
Med bobil til konsert

Swiftie-roadtrip

For litt over et år siden fant vi ut at den amerikanske artisten Taylor Swift skulle ha konsert i «nærheten». Norge var for lite for superstjernen som reiser verden rundt med sitt tre og et halvt timers spektakulære show, kalt The Eras Tour. Men konserten hennes i Stockholm måtte vi bare få med oss!

Ingen av oss hadde noen gang vært på Swift-konsert før, selv om vi fikk med oss filmen fra The Eras Tour på kino. Entusiaster som vi er, måtte det ikke lange diskusjonen til før vi bestemte oss for å prøve å skaffe billetter. Og det gikk bra! Fire av de totalt 178 679 billettene som ble solgt til de tre konsertene i den svenske hovedstaden ble våre. Den magiske datoen for vår del var 17. mai 2024.

Overnatting x4

Noen måneder før konserten begynte vi å lete etter hoteller og overnattingssteder, men alt var enten utsolgt eller veldig overpriset. Så vi bestemte oss for å...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden