Niesmann+Bischoff:: Ny Niesmann-forhandler i Rogaland | Din Fritid
Niesmann+Bischoff:

Ny Niesmann-forhandler i Rogaland

Under lanseringen av nye Arto fra Niesmann+Bischoff i Østerrike i helgen traff Din Fritid ekteparet Gunvor og Tor Alvern fra forhandleren Abobil. De kunne fornøyd fortelle at de er ny forhandler for det tyske kvalitetsmerket.

– Vi ser det er et marked for et premiummerke i vår region, og får to, kanskje tre Niesmann-modeller for salg i høst. Så kommer det noen få modeller av det eksklusive merket til Bryne neste år, forteller Tor. Han har som vanlig besøkt fabrikken i forkant, og forteller med et lite smil at produsenten fikk godkjent.

I tillegg blir det enda et nytt merke hos Abobil: Mobilvetta kjenner sikkert flere til som en italiensk produsent som er langt over gjennomsnittet opptatt av design. Deres lekre interiør-løsninger har vakt oppsikt i mange år, og fra høsten av vil også Mobilvetta bli å se i de romslige lokalene til Abobil på Bryne.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden