Nysatsing på Jæren: Åpnet mens andre stengte | Din Fritid
Nysatsing på Jæren

Åpnet mens andre stengte

Den 12. mars, samme dag som hele Norge stengte ned, åpnet Abobil sine nye lokaler på Håland Industriområde i Bryne.


De nye lokalene er skreddersydd etter eiernes behov og ønsker, og har en grunnflate på 3000 kvadratmeter.

Det var en dag som ildsjelene og eierne av Abobil hadde sett frem til lenge: Nyåpning av deres splitter nye anlegg på totalt 3000 kvadratmeter. Ordføreren var invitert og kaker bestilt. Men festen ble utsatt.

Grunn til å feire

Kanskje det er en grunn til å ta den nå? Daglig leder i Abobil, Tor Alvern, kan i hvert fall fortelle Din Fritid at selskapet til tross for korona-begrensningene har hatt en vekst på drøyt 30 prosent i omsetningen i år, sammenlignet med fjoråret. Målet med nybygget er å øke markedsandelen i regionen, og etter påske viste det seg å være en klok satsing å ha «alt på plass».

– Vi opplevde en eventyrlig interesse og en kraftig økning i salget i tiden etter påske, fortalte Tor Alvern til Din Fritid da vi besøkte dem i slutten på august.

Under tak

– Kundene kan nå glede seg over 40-50 nye og brukte bobiler innendørs og under tak. Det er definitivt en fordel for oss i denne delen av landet, som har mye vær. Som en følge av de nye lokalene og den veksten vi har opplevd har vi ansatt nye folk. Da har vi også vært bevisst på å ta inn flere lærlinger, forteller Tor.

– Vi ønsker å tilby god service til alle, uansett hvem som kommer og uansett hvilket behov eller problem de kommer med, sier ekteparet Gunvor og Tor Alvern samstemt.


Innendørs salgshall med plass til inntil 50 enheter gir et presentabelt inntrykk året rundt.

Begge eierne er enige i at alle bobilfolk som er i området er hjertelig velkomne til å benytte seg av deres gratis oppstillingsplasser, som også har strøm tilgjengelig. 

Benimar-oppdatering

Tor Alvern er den enkeltpersonen som har vært den viktigste pådriveren for å få Benimar til Norge. Rett før bladet går i trykken kan han oppdatere oss på en ny forhandler av merket, Sør Caravan i Lillesand. Fra før er Abobil.no, Bergen, Refsnes , BBC Fritid, Harstad Marine AS, 

Viken Bobil, Korsnes Utleie og Brønnøy Caravan AS forhandlere av Benimar.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden