: Dometic 2004: Vakuumtoaletter | Din Fritid

Dometic 2004: Vakuumtoaletter

Med separat, avtagbar tank for enklere tømming. Det har aldri tidligere blitt utviklet et toalett for bobiler og campingvogner basert på vakuumteknologi!

Dometic tilbyr deg nå et toalett som er lett i vekt, og med en keramisk toalettskål slik som hjemme. Et enkelt, effektivt, meget hygienisk og fleksibelt system med en separat tank, som du kan installere hvor som helst. Du vil ikke lenger plages med ubehagelige lukter på badet, opplyser Dometic.

Den avanserte vakuumteknologien gjør produktet mer miljøvennlig enn tradisjonelle caravantoaletter, da det ikke lenger er behov for kjemikalier. Energi- og vannforbruket (bare 0,4 liter per spyling)er meget lavt, og toalettet drives av kjøretøyets 12V anlegg. Den fleksible installasjonen gjør at det trengs minimalt med plass på badet, og det kan være opp til åtte meter mellom toalettet og tanken.

www.dometic.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden