: Satser på toalettet | Din Fritid

Satser på toalettet

I fjor demonstrerte Cabby at deres campingvogner er spesielt stive og solide i karosseriet - ved å plassere en bil på taket. I år er det forbrennings-toalettet CabbyLoo som produsenten er spesielt stolt av.

Av Tore Afdal

Forbrenningstoalettet fra Cabby var nytt i fjor og har allerede rukket å bli en suksess i følge produsenten. Interessen i markedet for den nye teknikken er stor. Toalettet forbrenner avfallet til ren aske i en luktfri prosess. Løsningen for tømming er enkel og gjør brukeren uavhengig av tømmestasjoner. CabbyLoo finnes som ekstrautstyr på alle nye Comfort- og Caiennevogner og er standard i de nye 900-modellene og LXT og QXT i 800-serien.

Nyheter

Cabby presenterer en rekke nyheter for 2014-sesongen. Produsenten har tre serier med vogner i 2014: Cabby Cruze som er reisevogner, Cabby Comfort som er klassiske vintervogner og Cabby Caienna som er vintervogner med ekstrautstyr.

Den nye loungesofaen i 900-serien er mulig takket være CabbyLoo.

Cabby 900

Modellen har CabbyLoo som standard og kommer i to nyutviklede modeller: 900 F2C Family og 900 LM Single. Begge modellene har blant annet en ny ekstrasofa. Det er mulig som en følge av at CabbyLoo-toalettet kan plasseres hvor som helst i vognen siden det tømmes innenfra.

CabbyLoo tømmes innenfra, og det gir mange nye innredningsmuligheter.

Cabby 800

800 modellen har fått et spesielt praktisk baderom i 2014-utgaven. Også dette er mulig på grunn av mindre begrensninger rundt plasseringen av forbrenningstoalettet. Toalettet er spesielt romslig, har en spesialgulvmatte, garderobe, stort speil og oppbevaringshylle.

Cabby Cruze

Cruze er en lett reisevogn til en overkommelig pris og er utviklet for dem som kjører mye og langt. Den er lett og smal, men har likevel det meste av Cabbys bekvemmeligheter og utstyr, som vannbåren varme og ATC. Du får den i planløsningene Single, Double og Family.

Avansert styring

Cabby har et nyutviklet system der man via GSM-styring kan få informasjon om campingvognen fra mobilen eller datamaskinen via en app. Informasjonen inkluderer gass- og innbruddsalarm, styring av varme og kjøl/fryseskap samt info om inne- og utetemperatur. Cabby Prosafe som systemet heter, er ekstrautstyr på Comfortvognene og standard i Caienne-serien.

Basskasse

Setter du pris på god (og høy?) musikk i vogna, kan Caienne-utstyret være noe for deg. Årets nyheter er basskasse på lydanlegget, Cabby Prosafe styring, Caiennefelger, sentralstøvsuger og svart høyblank overflate på kjøleskap blant annet.

Utstyr

Listen på hva du får i en standard Cabby er lang og imponerende. Al-Ko karosseri med ATC antiskrens, skiluke med belysning, inne- og utetemperatur, anatomiske madrasser, gasslekkasjetester – for å nevne noe.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden