: Lærdal Ferie og Fritidspark - perfekt for rullestolbrukere | Din Fritid

Lærdal Ferie og Fritidspark - perfekt for rullestolbrukere

Lærdal Ferie og Fritidspark i Norge er perfekt for rullestolbrukere. Ja, hele byen er perfekt.


Plassen

I skrivende stund sitter jeg i Norge i det herligste solskinn (25 grader) med en storslått utsikt, ut over Sognefjorden - på den deiligste campingplass - man kan tenke seg. (Tror det må føles slik, å være i Paradis.) Dette kan jeg ikke vente med å fortelle, til jeg kommer hjem, derfor kommer denne forløperen.

På min rundreise i Norge, har jeg havnet på Lærdal Ferie og Fritidspark som ligger helt ned til Sognefjorden.
Det er en campingplass, som sier ”SEKS” til det meste.

Det viktigste for meg er:
1. At alt på plassen er helt tilrettelagt for rullestolbrukere/handicappede.
2. At plassen har en ubeskrivelig vakker beliggenhet.
3. At det er velholdt og rent alle steder.
4. At jeg fra rampene kan kjøre fra bilen, ut på fast underlag
5. At det er noen fine omgivelser – til rusleturer (Byen er også egnet overalt og veldig spennende)

I min artikkel til DCU har jeg bråket en del, over de forhold vi ofte møter, men når jeg ser dette stedet, virker alt sammen og det er en ren fornøyelse.

Jeg har snakket med Leirsjefen, og han forteller, at det ikke har vært problemer med å gjøre plassen egnet. Det tjener jo alle, at veiene er astfaltert, at det ikke er kanter inn til gressplenene, trapper til sanitetsbygningene, resepsjonen, restauranten, kiosken o.s.v.

Sist år ble Lærdal Ferie- og Fritidscenter valgt til “Årets Campingplass” – og det må sies å være fortjent. Den får helt sikkert alle 5 kjørestolene.

Les mer om plassen her:
www.laerdalferiepark.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden