: Norge: Lærdal Ferie- og Fritidspark ved Sognefjord | Din Fritid

Norge: Lærdal Ferie- og Fritidspark ved Sognefjord

Ved Sognefjorden, som er verdens lengste fjord, ligger Lærdal Ferie- og Fritidspark, som er et godt utgangspunkt for rundturer i hele Sogne-regionen, der det er mye og oppleve.

Du kan besøke Borgund, Ulnes og Kaupanger stavkirker, rusle i det unike, gamle bygningsmiljøet på Lærdalsøyri samt folke- og fjordmuseum. Ikke så langt unna finner du også Flåmsbanen, Norsk Villakssenter, Norsk Bremuseum og Breheimsenteret i Jostedal.

Campingplassen har opp gjennom årene blitt tildelt flere utmerkelser, og ble blant annet utsett i årets campingplass av Norsk Caravan Club i 2002, og har alltid skåret høyt på vurderinger foretatt innenfor Camping Cheque kjeden.

Selve plassen er helt flat og er derfor godt egnet som treffsted for ulike arrangement, med en kapasitet på rundt 100 enheter, pluss ekstra plass til telt. I tillegg er det både campinghytter og leiligheter på plassen, som arkitektonisk har hentet inspirasjon fra den gamle trehusbebyggelsen på det gamle Lærdalsøyri.

Man arrangerer også flere organiserte utflukter i nærområdet, både langs fjorden, elven og i fjellet, der det benyttes både båt, bil og ikke minst beina.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden