: LMC Liberty - 2007 modeller | Din Fritid

LMC Liberty - 2007 modeller

LMC har til 2007 lansert noen nye modeller i sine bobiler i Liberty-serien, både blant alkove og de halvintegrerte bilene. De helintegrerte er ute av programmet til 2007.

I serien Liberty Start Alkove heter en av nyhetene A 531. Denne er basert på Fiat Ducato og har en lengde på 567 cm og en planløsning med toalett og garderobe i hvert sitt bakre hjørne og sidesittegruppe og kjøkken midt i bilen. En annen Fiat basert nyhet er A 651 G, på 664 cm, med tverrplasserte enkelseng bakerst.

Noe av den samme løsningen gjenfinnes også på A 661 G, men denne har tverrplassert dobbeltseng bakerst. På Ford Transit er det to nye modeller, A 598 og A 608. Den første har en lengde på 6,3 meter og en planløsning med rundsittegruppe bakerst og toalett og kjøkken i midten. 608 har sidesittegruppe midt i bilen og toalett og lasterom bakerst.

Les mer på www.lmc-norge.no - www.lmc-caravan.com

TI-modellene

Blant de halvintegrerte TI-modellene i Start-serien heter nyheten 652 og er basert på Fiat. Planløsningen her består av langsgående dobbeltseng og toalett bakerst i bilen, kjøkken på midten og sittegruppe i tilknytning til førerhuset.
Blant Finish-modellene er nyheten til 2007 å finne blant TI-modellene. Den har betegnelsen TI 7100 og er basert på Fiat Ducato, med planløsning med tverrplassert toalettrom i full bredde bakerst i bilen. Foran dette er det to enkle senger og midt i bilen kjøkken og sidesittegruppe.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden