: Eifelland 2008: Deseo Lifestyle | Din Fritid

Eifelland 2008: Deseo Lifestyle

Campingvogner fra Eifelland er alltid ensbetydende med plass for utradisjonelle idéer. I tillegg til den relanserte modellserien Holiday blir en ny uvanlig modell, nemlig Desco Lifestyle.

Eifelland er kendt for utraditionelle løsninger. Her med Deseo Lifestyle

Modern Living som konsept

Konseptet for Lifestyle går ut på å tilby en campingvogn som er preget av tidens ånd og er et
alternativ til den klassiske utformningen av campingvogner. En salong med miljø som ”på kvisten”,
satt på hjul, stilistisk og kompromissløst i sitt design. Utvendig fremstår Lifestyle veldig enkel, innvendig gir den en fornemmelse av å være større, til tross for det beskjedne arealet på 5,32 x 2,16 m. Den åpne romoppdelingen, det forskjøvne nivået og mye lys både utenfra og innenfra, gir en god romfølelse, som en moderne takleilighet.

Harmoni i materialvalget, med kremfargede fronter og tre i Zebrano look, og tekstiler i jordfarger gir et harmonisk velbefinnende, helt i tidens ånd. Store panoramavinduer med jalousier i aluminium inngår også i interiørets design, i likhet med et raffinert lampekonsept, med spots og miljøskapende belysning både i tak og gulv sørger for ekte salon atmosfære.


Konseptet overbeviser også i detaljene

På kjøkkenet er det gassdrevet keramisk komfyr, skuffer som lukker seg selv, slitesterk bordplate i et mineralholdig materiale, og til og med en vinreol savnes ikke. En bardisk med barstoler, som under kjøring gjemmes i bardisken, innbyr til å spise og drikke. Det romslige oppholdsområdet med hjørnesofa omgjøres raskt til en dobbeltseng og gir god plass til oppbevaring. Et sofabord som kan felles ut, en spesiell skuff til drikkevarer, og hyller til glass fullender det konsekvente interiørkonseptet på en overbevisende måte.

Lifestyle vil bli satt i serieproduksjon våren 2008.

Les mer her: www.eifelland.no eller www.kroken.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden