: Camp-let 2008: Utvikling av nye modeller | Din Fritid

Camp-let 2008: Utvikling av nye modeller

Effektiviseringen har for alvor slått igjennom på Camp-let A/S’ nye fabrikk i Gram i Danmark.

Camp-let 2008: Utvikling av nye modeller

Både 2005 og 2006 har vært preget av enorme investeringer for den nye produksjonsvirksomhet i Gram, samt i utviklingen av nye modeller innenfor feltet teltvognr i tillegg til Mustang hestehengere. En total omlegging av produksjonen, som endte opp med et forventet overskudd.

- Ingen har noen gang gjennomført en slik prosess helt smertefritt, og det har også vært en stor utfordring for Camp-let A/S og ikke minst for fabrikkens rundt 50 ansatte. Nå slår effektiviseringen for alvor igjennom, og regnskapet for fjorårets syv første måneder slår fast, at det var den riktige beslutningen, som i sin tid ble truffet, sier styreformannen Kris Nissen.

Det er investert mange penger i produktutviklingen av teltvogner og hestehengere, og begge deler har gitt bonus. Camp-let forhandlere både i Danmark og i utlandet har allerede tegnet seg for samtlige av de vognene, som er planlagt produsert i 2008, som blir 30 % større enn forrige sesong.

Ny hjemmeside

Les mye mer om Camp-let på hjemmesiden, som nettopp har fått nytt utseende, med oversiktlig menyvalg, samt forhandleroversikt.

www-camp-let.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden