: Dethleffs 2009: Nytt fargekonsept | Din Fritid

Dethleffs 2009: Nytt fargekonsept

Tyske Dethleffs lanserer tre nye, frekke bobiler som absolutt stikker seg ut. I samtlige tilfeller dreier det seg om en nytenking i fargesettingen, bort fra det tradisjonelle hvite eksteriøret. Verstingen XXL Premium Liner er en ni meter lang og 3,5 meter høy luksusbil, tresjiktslakkert i svart og silvermetallic.

XXL Premium Liner er en ni meter lang og 3,5 meter høy luksusbil, tresjiktslakkert i svart og silvermetallic

Også interiøret i XXL står i en særklasse med skinntrekk, sentralstøvsuger, oppvaskmaskin, rustfritt kjøkken og doble surroundanlegg som standard samt gjennomgående belysning med den siste LED-teknikken. Ovn, grill samt en lang rekke andre finesser kan velges i tillegg. Dethleffs ”gourmetkjøkken” er felles for alle modeller og et kapitel for seg, lekkert, romslig og praktisk med brede skuffer samt tredelt glassbeskyttelse over gassblussene. Når bare et bluss benyttes kan platen fortsatt ligge over de andre og fungere som avlastningsplass.

– Dethleffs utvikler kontinuerlig kjøkkenet i samarbeid med en brukergruppe som bidrar med synspunkter, sier Lars Saabye, salgsansvarlig for Sverige, Norge og Danmark.

Tøffe, sportslige Magic Edition i silver eller svart holder en høy klasse som standard

Høy klasse som standard

Også bilnyhetene, Magic Edition og Mercedes Sprinter Globeline, er lakkert i farger som vekker oppmerksomhet. Tøffe, sportslige Magic Edition i silver eller svart holder en høy klasse som standard og derfor ingen ekstra valgmuligheter. Noen eksempler er gulvvarme, klimaanlegg samt enkeltsenger med hev- og senkbar overdel.

Interiøret i XXL står i en særklasse med oppvaskmaskin, rustfritt kjøkken og doble surroundanlegg som standard

Like smidig som en personbil

Mercedes Sprinter Globeline som er et resultat av et samarbeid med Mercedes og Alko oppgis å være like lettkjørt som en personbil. Lav, stabil og smidig med liten svingradius. Bilen har også et stort bagasjerom, stort kjøleskap og fryser samt innredning med høy designfaktor. På bilens bakre del finnes en innebygd holder for motorsykkel.

– Med denne modellen som henvender seg til en yngre målgruppe vil Dethleffs distansere seg fra konkurrenter som bygger i samme stil, sier Lars Saabye.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden