: Sun Living: Verdenspremiere for ny bobilserie på Elmia | Din Fritid

Sun Living: Verdenspremiere for ny bobilserie på Elmia

Litt i bakgrunnen var det premiere for en helt ny bobilserie på Elmia-messen. Der ble for første gangen vist modellserien Lido samt kompaktbobilen Flexo – begge fra spanske Sun Roller.

Kjøkken med separat kjøleskap i Lido A 11

Hos Sun Roller har man produsert campingvogner og bobiler – samt også villavogner – i mer enn 30 år. To innenlandske fabrikker finnes, og etter at Adria overtok brorparten av aksjene i selskapet for snaue to år sidean, finnes også mulighet til å utnytte produksjonskapasiteten i den hypermoderne fabrikken i Novo Mesto.

Dette har foranlediget at man har kunnet foreta en skikkelig utvidelse av bobilprogrammet, og på Elmia-messen var det verdenspremiere på Sun Living Lido – en serie som omfattar både alkovebiler og halvintegrerte bobiler – og for kompaktbobilen Flexo.

Populær seng i halvintegrerte Lido S 12

– Med Sun Living kan vi tilby svært prisgunstige bobiler som sikkert kommer til å tiltrekke førstegangskjøperne. Det sier Markus Qvarnström på Adria Caravan AB, som også importerer Sun Living.

Samtlige presenterte biler er basert på Fiat Ducato, og de kan fås med 2,2- eller 2,3-liters motor på 100 respektive 130 (i kompakte Flexo 120) hestekrefter.

Alkovesengen måler hele 140 x 210 cm

De bilene fra Lido-serien som importeres til Skandinavia består av to alkovemodeller og tre halvintegrerte modeller, og de største modellene av hver type har plass for opp til seks personer.

Den minste halvintegrerte modellen, Lido S 12, er en utpreget topersonersbil (to barnebarn kan være med) med en lengde på rett under 6 meter og en lasteevne på imponerende 780 kg.

Nye Sun Living finnes som kompaktbobil, i halvintegrert utørelse og med sovealkove

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden