: Fransk utmerkelse til Kroatisk campingplass | Din Fritid

Fransk utmerkelse til Kroatisk campingplass

Slatina Camping i Martiniscica på øya Cres har mottatt den franske SITEO prisen for miljømessige tiltak.


Fransk utmerkelse

På en turistmesse i Lyon i Frankrike har den kroatiske campingplassen Slatina Camping mottatt den franske SITEO prisen, noe som er veldig interessant, da det er første gang en kroatisk campingplass oppnår en fransk utmerkelse.


Slatina Camping

Slatina Camping som har plass til 400 enheter, startet i 2007 et prosjekt som skal forbedre forholdet mellom hundeeiere og ikke hundeeiere. Det er innredet hundebad, spesielle stier til hundelufting og hundetoaletter. Alle hunder på plassen skal ha identifikasjon og hundeeierne forplikter seg til å overholde plassens regler vedrørende hunder på plassen, spesielt med hensyn til hygiene.

I 2008 er plassen blitt godkjent etter ISO 14001, en miljøstandard som plassen forplikter seg til å overholde. Denne godkjennelsen har ligget til grunn for tildelingen av den franske prisen.
Campingplassen, som dekker et areal på 15 hektar, er beliggende ca. 1 kilometer utenfor byen Martinšćica og 27 kilometer fra øyas hovedby, Cres.

Det er vel tilrettelagte sanitære forhold for funksjonshemmede på den moderne plassen, samtidig som det også er spesielt innredede vaskerom for barn, stellerom osv. Vaskeri med tørke og strykemuligheter står også til disposisjon.

Det er flere spisesteder, fritids og sportsområder, mulighet til å få fyllt opp gassflaskene, en familieleilighet, og ikke å forglemme mulighet for å med sin egen båt på plassen som har egne båtramper.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden