: Kroatia: Karlovac området tilbyr flere attraktive sykkelruter | Din Fritid

Kroatia: Karlovac området tilbyr flere attraktive sykkelruter

Karlovac distriktet ligger midt i landet i et område som kjennetegnes av alpint klima, fire elver og en rikholdig kulturhistorisk arv.

I Karlovac distriktet tilbyr man 11 attraktive sykkelruter, som alle gir fine opplevelser for turistene.

En øket interesse for å bevare sin gode helse, nærmere bestemt få mer mosjon, har gitt sykkelturismen et generelt oppsving i hele Europa. Kroatia imøtekommer turistenes ønsker i denne retningen med en vifte av nye sykkelruter, der en aktiv ferie kombineres med opplevelsen av en flott natur og severdigheter på ruten. I Karlovac distriktet byr man på 11 attraktive sykkelruter, som alle gir fine opplevelser for turistene.
Karlovac distriktet ligger midt i landet i et område som kjennetegnes av alpint klima, fire elver og en rikholdig kulturhistorisk arv. Området er ytterst variert, da det byr på både gode bademuligheter, sportsaktiviteter i elvene, fotturer, fjellklatring og jakt. I området finnes videre fin gammel arkitektur og historiske veier.

De elve sykkelrutene fører gjennom skog, følger elver og går forbi historiske bygninger og gjennom kjente turistområder. Nationalparken ved Plitvitce sjøene er et slikt område. Opplevelsen krydres også av en fantastisk gjestfrihet og et bredt gastronomisk tilbud, som har sitt opphav i tradisjonell mat og er et sunt bidrag på den aktive ferieturen.

Langs rutene er det muligheter for losji som er tilpasset syklistenes behov. Flere hundre steder er det skiltet med Bike&Bed, der det er mulighet for å få ordnet sykkelen, gode sanitære forhold og mulighet til å få tørket tøyet.

Det vil bli mulighet for å foreta bestilling over internett, slik at det blir enklere å tilrettelegge sykkelferien i området.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden