: Bürstner Premium Rental - en behageligere – og ny - måte å leie bobil | Din Fritid

Bürstner Premium Rental - en behageligere – og ny - måte å leie bobil

Bürstner Sverige AB drar nå igang med bobilutleie, en ny virksomhet både for Bürstnerforhandlerne og for Sverige. Fabrikksnye, topp utstyrte bobiler kommer til å være tilgjengelige hele året og over hele landet. Bürstner Premium Rental er navnet på den nye utleiekjeden.

Bilene kommer til å være tilgjengelige for utleie fra og med midten av mars 2009.

- I bobilbransjen finnes det ingen aktør som har tatt grepet med å tilby en landsdekkende utleievirksomhet til privatpersoner. Vi syntes at tiden nå var moden for det, sier Conny Ekman, ansvarlig på Bürstner Sverige.

Bobilutleien har sålangt alltid vært begrenset til enkelte firmaer som sommerstid leier ut fra sine, som oftest, egne salgsenheter. Med Bürstner Premium Rental blir muligheten til å prøve på bobillivet betraktelig større. Conny Ekman vet at interessen for å leie bobil er stort:

- Gjennom våre dyktige forhandlere har vi et brett og bra distribusjonsnett fra Svedala i sør til Sundsvall i nord.

- På personbilsidan har økede drivstoffpriser og dyrere eiekostnader foranlediget at utleie har økt dramatisk. Antagelig kommer vi til å se den samme trenden også innenfor bobilbransjen.

Bürstner Sveriges forhandlere regner med at utleievirksomheten vil tiltrekke flere ulike målgrupper.

- Dels nye bobilinteressenter som vil prøve på bobillivet, dels tidligere bobilkunder som nå vil leie i stedet for å kjøpe bobil. Vi tror også på en stor interesse fra utenlandske kunder, først og fremst tyskere og hollendere som vil slippe transportetappen opp til Sverige. Idrettsutøvere som vil bo på arenaen og næringsdrivende som bor i bobil i stedet for på hotell er en annen målgruppe.

Utleiekjeden skal ses på som et komplement, ikke en konkurrent, til den egne salgsvirksomheten av bobiler.

- Absolutt. Vi når ut til nye kunder som gir nye forretninger, sier Conny Ekman.

Bilene kommer til å være tilgjengelige for utleie fra og med midten av mars 2009. Bestilling gjøres via hjemmesiden eller hos forhandlerne. Bobilene er fabrikknye 2009-modeller og med høyt utstyrsnivå. Den minste modellen har plass til 2 personer og den største 6 personer.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden