: Bürstner 2009: To nye attraktive og tidsriktige bobiler | Din Fritid

Bürstner 2009: To nye attraktive og tidsriktige bobiler

Bürstner innleder året 2009 med to nyheter - andre trinn av Nexxo og City Car seriene.

To modeller i Nexxo-serien kommer nå på Fiat Ducato chassis.

På messen FERIE FOR ALLE i danske Herning viser Bürstner andre steg av Nexxo og City Car seriene. Begge seriene følger med sin lave totalvekt og kompakte mål helt trenden og er samtidig både økonomiske og komfortable.

Den delintegrerte Nexxo leveres i det nye året, i tillegg til som hittil på Ford Transit chassis, nå også på Fiat Ducato bredsporschassis.

-Transitten er helt sikkert et attraktivt chassis, men mange kunder ønsker seg likevel en Ducato, sier direktør Steen Reinholdt Rasmussen fra INTERCAMP A/S i Lunderskov, som er agent for Bürstner i Danmark. Dette skyldes ikke minst denne modellens betydelige fotfeste i markedet. Mange kjøpere av nye vogner har tidligere hatt en Ducato og ønsker ikke å omstille seg.

Kjøkken og dinette-sittegruppe er plassert foran bak ved førerhuset.

Bürstner Nexxo T 569

To modeller i Nexxo-serien ruller nå på Fiat Ducato chassis. Nexxo T 569 har en totallengde på 5,69 m og er 2,3 m bred. Hjulavstanden på 3,45 m gjør bobilen forholdsvis lettmanøvrert, slik at den er velegnet også til daglig bruk. T 569 byr på komfortabel plass til to. Kjøkken og dinette-sittegruppe er plassert foran i tilknytning til førerhuset. Bak i bilen er det klesskap, bad og en lang, innebygget, 200 x 130 cm stor, fransk dobbeltseng.

Bürstner Nexxo T 687

Den større Nexxo T 687 på Fiat Ducato basis måler 6,89 m i lengden og er også 2,3 m i bredden. Hjulavstanden på 3,8 m garanterer sikre kjøreegenskaper og stor komfort. Her dominerer en 195 x 145 cm kingsize-seng bakdelen av bilen. Badeværelset er – som i alle Nexxo-modellerne – selvfølgelig innredet med toalett, dusj og håndvask. Kjøkkenet har sin plass midt i bilen, og en L-formet dinett med ytterligere en sittebenk bak førersetet gir plass til inntil fem personer.

Begge modellene har en innvendig ståhøyde på 195 cm, og det attraktive, utvendige designet med det flate capuccinofargede taket over førerhuset og de smarte linjene på siden er de mest iøynefallende detaljene på den nye Bürstner serien.

Den andre nyheten er den korte versjonen av City Car som ble introdusert i høst. Det utbygde Fiat Ducato chassiset har en lengde på bare 5,41 m, men byr likevel på komplett bokomfort. Til utstyret hører et kjøkken med 2 kokebluss og 70 liters kjøleskap, et bad med toalett og en stor dobbeltseng på tvers bakerst i bilen (195 x 150 cm), der det under sengen er vel tiltatt oppbevaringsplass til de daglige innkjøp eller til ferieutstyret. Til tross for den lave totalhøyden på 2,55 m har City Car C 550 med kort hjulavstand (3,45 m) en innvendig ståhøyde på 190 cm.

Utvidelsen av utvalget med disse kompakte og forbrukervennlige modellene ser Bürstner som det riktige svaret på de kommende års krav. Bilene vil etter planen være klare for levering i begynnelsen av april 2009.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden