: Enda en pris til Hvidbjerg Strand Feriepark | Din Fritid

Enda en pris til Hvidbjerg Strand Feriepark

Hvidbjerg Strand Feriepark, har nå kommet på en flott tredjeplass som Europas mest sympatiske campingplass.

På bildet ses Steen Slaikjær og Lene Grønlund med prisene fra tidsskriftet ”Caravaning”.

”Caravaning” er et av Tysklands mest leste campingmagasiner, og nå har leserne kåret Hvidbjerg Strand Feriepark til Europas tredje mest sympatiske campingplass.

- Vi er veldig stolte over den fornemme prisen, som vi har mottatt av Caravaning. Her er det virkelig snakk om, at forbrukerne har gitt deres mening til kjenne. Det er ikke så overraskende, at det nettopp legges så stor vekt på campingplassens hyggelige atmosfære – det er noe vi i ledelsen konstant har fokus på, uttaler Lene Grønlund, som eier Hvidbjerg Strand Feriepark sammen med sin bror Steen Slaikjær.

De to eierne opplyser, at prisen helt klart forplikter. Derfor vil man allerede til neste sesong oppleve enda flere tiltak, som setter gjesten i sentrum på den hyggelige måten. Det bygges bl.a. et omfattende wellnesscenter, som har familien som tema og det er en helt ny vinkel på wellness i Danmark.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden