: Wellnesscenter klart til sesongen 2009 på Hvidbjerg Strand Feriepark | Din Fritid

Wellnesscenter klart til sesongen 2009 på Hvidbjerg Strand Feriepark

Hvidbjerg Strand Feriepark, som er en av Danmarks få femstjerners campingplasser, bygger et imponerende wellnesscenter slik at du kan få enda mer luksus på camping.

På bildet ses Steen Slaikjær og Lene Grønlund foran det nye byggverket.

Campingplassen har gjennom årene alltid stått for høyeste kvalitet. Med det nye byggverket, som forventes å stå ferdig medio mai 2009, er det snakk om nok et tiltak som viser at plassen satser på kvalitet. At det denne gang satses på wellness, er en beslutning, som det har tatt lang tid å komme fram til.

-Vi har brukt noen år på å undersøke mulighetene for å kombinere campingferie med wellness. Det er hyppig brukt i utlandet der man har mange års erfaring og en lang tradisjon i å ta vare på kroppen sin, og gi sjelen litt fred, spesielt under ferien, forteller Lene Grønlund, som eier Hvidbjerg Strand Feriepark sammen med broren Steen Slaikjær.

-Vi har latt oss inspirere av flere områder. Det skal framfor alt passe inn i den vestjyske naturen og utstråle det lyse og skandinaviske, som vi også har som en rød tråd rundt hele plassen, både i hytter, fasilitetsbygninger, restauranter med mer, sier Lene Grønlund.

Hvidbjerg Strand Feriepark er framfor alt et familiested. Det nye wellnesscenteret på 1400 m2 er tiltenkt både det voksne publikum og hele familien. Et sted der både barn og voksne kan dyrke velvære og samvær på en rolig og behagelig måte. Med andre ord et godt alternativ til plassens tropiske badeland. Senteret tilbyr både utendørs saltvannsbasseng og spa, varmtvannsbasseng, kurbasseng, tre forskjellige dampbad, fire slags saunaer, kaldtvannsbasseng og åtte behandlingsrom.

Kombinasjonen av aktiviteter og wellness på dette nivået har man ikke tidligere sett på en dansk campingplass. Det er ikke første gang Hvidbjerg leder an, når det skal settes standarder. Det betyr også at campingplassen både er med i kvalitetskjeder som Leadingcamping, TopCamp og flere år på råd kåret som ADAC Superplatz.

Avhengig av sesong og gjester på campingplassen tilpasses de forskjellige tilbud. I lavsesongen er det gratis å benytte wellness fra mandag til torsdag, mens det i feriene også tilbys pakker der mor/datter, far/sønn eller hele familien kan hygge seg sammen.

Vi ser naturligvis fram til å ønske de første gjestene velkommen inn sommeren 2009. De vil både bli overrasket og nysgjerrige. Det er masser av opplevelser for alle sanser, og fordi det er så stort vil det være noe for en hver smak, avslutter Steen Slaikjær.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden