: Friedrichshafen: Messe-området HYMER-City | Din Fritid

Friedrichshafen: Messe-området HYMER-City

Messe Friedrichshafen i Tyskland benytter 50 HYMER-Caravans til overnatting.

Caravaning-kvalitet à la HYMER på Messen i Friedrichshafen. I månedene Juli og September 2009 avvikles det på messen i Friedrichshafen de ledende europeiske messene „Outdoor“ og „Eurobike“, begge to over en periode på en uke og i tilknytning til disse har man opprettet prosjektet HYMER-City. I egen regi har messearrangøren stilt opp totalt 50 nye HYMER-Caravans, for i løpet av disse godt besøkte messene å kunne innkvartere enda flere besøkende..

Etter de to siste års suksess – da HYMER-City var nesten helt bortbestilt – satser messearrangøren også i år på konseptet med det egne Messe-kvarteret. Der har utstillere, pressefolk og gjester for tredje gang muligheten, til å bo komfortabel i nær tilknytning til utstillingsområdet.

HYMER AG stiller til rådighet vogner fra modellseriene Eriba-Touring, HYMER Sporting og den nylig presenterte HYMER Nova. Dette utvalget gir et representativt tverrsnitt av det aktuelle produktutvalget: fra kompakte reisevogner via de familievennlige variantene til modellene i den øvre mellomklassen. Med dette utvalgte spekter får leietakerne ikke bare en bekvem og messenær overnatting, men også et innblikk i det omfattende standardutstyret og den høye komforten på moderne fritidskjøretøy.

Alle campingvognene er komplett utstyrt, og omfatter oppholdsrom, kjøkken, bad og byr gjestene, spesielt i soverommet (viktig for overnattingstilbudet), en svært høy sengekvalitet – i likhet med alle fritidskjøretøyene fra HYMER. I tillegg blir alle vognene av messearrangøren utstyrt med alle nødvendige overnattingsdetaljer – selv en „egen Minibar“ blir fylt opp.

Totalt byr HYMER, som fullsortimentsleverandør i caravanbransjen for tiden elleve bobil- og seks Caravan-serier med nesten 100 ulike Modeller.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden