: Hymer presenterer ny, brukervennlig Internettside | Din Fritid

Hymer presenterer ny, brukervennlig Internettside

Det finnes ikke noe som ikke kan gjøres bedre. Med dette som utgangspunkt har Hymer i samarbeid med et lokalt firma totalt fornyet sin tilstedeværelse på internett. En side som allerede flere ganger er blitt premiert med bakgrunn i kundeundersøkelser. Den nye siden ble presentert på begynnelsen av året og er laget for å være mest mulig servicevennlig for kunden.

Et høydepunkt på den nye siden, som er tilgjengelig i 15 ulike nasjonale versjoner er rubrikken Hymer-TV. Her vil man vise videoer fra spesielle begivenheter, som for eksempel „Hymers 50-års jubileum“, firmanyheter og filmer med Hymer-ekvipasjer og mye mer. Teknisk er man på det høyeste nivået og alle videoene blir raskt lastet opp i optimal kvalitet: Free-TV à la Hymer.

En ytterligere innovasjon er grensesnittet på de nye sidene. Under mottoet „Barrierefrihet“ skjuler det seg spesielle egenskaper, som for eksempel den frie skaleringsmuligheten på sidedesignet. På den måten kan man ved enkle tastetrykk endre størrelsen på alt innhold på hymer.com slik at dette blir tilpasset den enkelte bruker. Et enestående tilbud i bransjen hva angår brukervennlighet.

I det omfangsrike brosjyrearkivet har interesserte muligheten til å laste ned alle aktuelle bobil- og caravanbrosjyrer eller eventuelt å bestille papirutgaven. I Hymers arkiv kan det i tillegg lastes ned brosjyrer over Hymer-produkter tilbake til 1980. Siden omfatter også et av bransjens mest omfattende utvalg over brukte enheter.

Den klare og oversiktlige temainndelingen på den nye internettsiden byr i tillegg på utførlig informasjon angående firmaet Hymer i tillegg til ulike tjenesteaspekter fra Hymers verden. I tillegg til en søkemotor for campingplasser i hele Europa er det også lagt ut aktuelle reiseskildringer samt en Online-Shop, der man kan gjøre innkjøp dag og natt.

Svært lesverdig er også et nyhetsbrev, som utkommer regelmessig med toppaktuelle informasjon om Hymer-konsernet og campingverdenen generelt.

Et annet attraktivt tilbud som også er enestående innen campingbransjen er muligheten til å opprette en kostnadsfri E-post konto, „myhymer.com“ med følgende fordeler: personlig E-Mail-Adresse (for eksempel: h.mustermann@myhymer.com), verdensomspennende POP3-E-Mail-Postboks, 50 MB lagringsplass, sperring mot søppelpost, automatisk svartjeneste for inngående post, alt kostnadsfritt og uten avtalebinding.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden