: Lifestyle fra DCT - flere stoler og fargemuligheter | Din Fritid

Lifestyle fra DCT - flere stoler og fargemuligheter

Lifestyle er en serie med gjennomtestede campingstoler fra DCT, som er blitt solgt i Skandinavia i flere år. Nå er serien blitt utvidet med flere stoler og fargemuligheter.

Lifestyle er stoler med en høy sittekomfort og gode innstillingsmuligheter – ryggen har 8 forskjellige posisjoner. Stativet er produsert i aluminium og trekket er av gitterflex, noe som innebærer, at stolene er vedlikeholdsfrie. Garantien er på 3 år.

I serien finnes 3 høye stoler og en klappstol – alle fås i fargene blå, grå og sort. I tillegg kan stolene suppleres med matchende nakkepute, fotstøtte eller gråmelert topplate til klappstolen, slik at du enkelt får et praktisk sidebord.

Ta en tur til din lokale campingforhandler og prøv en Lifestyle stol. Finn din nærmeste forhandler ved at benytte linken nedenfor.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden