: Ribe Camping, Danmark: Ny Elite Camp plass | Din Fritid

Ribe Camping, Danmark: Ny Elite Camp plass

Ribe Camping kan nå kalle seg en Elite-plass. Det forplikter, men på den gode måten mener eierne, Finn og Sanne Stammose Tonnesen, som i fem år har vært eiere av Ribe Camping.

Finn og Sanne Stammose Tonnesen – eiere av Ribe Camping, som nå er blitt en Elite Camp plass

Det er brukt adskillige millioner kroner på å forbedre og fornye fasilitetene på Ribe Camping. Nye fellesfasiliteter med kjøkken og bad i luksusklassen og flotte og gjennomførte Ribe-hytter i middelalderarkitektur har i kombinasjon med en kapasitetsøkning og høyt servicenivå gjort Ribe til en av landsdelens svært populære plasser blant både danske og utenlandske gjester.

Beliggenheten her midt mellom Danmarks eldste by og Vadehavet har man jo hatt hele tiden, men fasilitetene skal også være i orden. Vi er som Elite-plass fortsatt med i DK-Camp, som er Danmarks største sammenslutning av campingplasser, men når vi velger å bli en del av det eksklusive selskap bestående av 18 Elite-plasser, har vi valgt å stille enda høyere krav til oss selv.

Det er helt spesifikke krav, ikke bare til fasiliteter, men også service og hygiene, når Elite-symbolet settes opp ved resepsjonen, og i løpet av sesongen dukker det opp Elite-kontrollører for å kontrollere at campingplassen lever opp til forventningene. Mange vintercampere har medført en del gjøremål rundt årsskiftet. Ribe Camping har imidlertid også vært i sving med redskapen igjen, da en større fellesbygning ovenfor resepsjonen er blitt totalrenovert med nytt kjøkken og fine dusjfasiliteter. Bygningen har plass til mellom 80 og 90 gjester og er svært populær, når familier og foreninger velger Ribe for treff og overnattinger i enten campingvogner, telt eller noen av campingplassens mange hytter.

I den motsatte enden av campingplassen begynner man å gjøre klart et område på 4-5 mål. Det er lagt inn strøm på en del av området, som hittil har vært brukt av større grupper eller i høysesongen, og nå skal det lages veier, slik at området blir mer kjørbart.

Vi vet allerede nå at det ikke bare blir fullt trykk i høysesongen, men også i noen helger på våren, og jeg er også overbevist om at noen av de mer enn 250 ulike arrangementene i forbindelse med Ribes 1300 års jubileum vil gjøre seg gjeldende på vår belegningsprosent, sier Sanne Stammose Tonnesen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden