: Danmark: Ribe Camping utvider | Din Fritid

Danmark: Ribe Camping utvider

Ribe Camping forventer å ha 130 nye plasser og en ny servicebygning på drøye 500 kvadratmeter klar til vårsesongen.

Sanne og Finn Tonnesen fra Ribe Camping er klar til 2011 sæsonen

Tingene står aldri stille på Ribe Camping. Det er masser av liv i både høysesongen og begge yttersesongene, og om vinteren tar vintergjestene og håndverkerne over.

Slik også denne vinteren, da det er planlagt enda en større utvidelse. Et areal i den nordlige delen av campingplassen skal forvandles til 130 nye plasser for campingvogner og teltplasser, og samtidig oppføres det en ny servicebygning på drøye 500 kvadratmeter.

Det er tre år siden, at campingplassen tok en tilsvarende ny aktivitetsbygning i bruk, og siden har vertsparet Sanne og Finn Tonnesen gjennomført en målrettet modernisering av plassens øvrige aktivitetsbygninger.
- Fasilitetene på en campingplass skal ha en like høy kvalitet som folk opplever hjemme. Derfor går vi heller ikke på kompromiss med kvaliteten, når vi nå fører opp en ny servicebygning og gjennomfører en betydelig utvidelse av Ribe Camping, sier Sanne og Finn Tonnesen.

Ny servicebygning

Den nye servicebygningen får med sin antrasitt trefasade, rødt tegltak og store vinduspartier et enkelt og stilrent uttrykk, og de innvendige fasilitetene lever opp til Campingrådets fem-stjerners krav.
- Servicebygningen innredes med åtte toaletter, et tilsvarende antall dusjkabinetter og fem vaskerom. Dessuten etableres det et kjøkken med seks kokeseksjoner og like mange vaskeseksjoner. Endelig betyr utvidelsen flere familiebaderom, enda en barnebadeavdeling samt et stort aktivitets- og festlokale, som uten tvil vil bli en suksess blant våre mange gruppe- og familietreff, sier Sanne Stammose.

Hyttene på Ribe camping er populære blant gjestene

Populære hytter

Det er bare parets sjette sesong på Ribe Camping, som har vært i en rivende produktutvikling og hatt en markant vekst hvert år. De 130 nye plassene åpner igjen opp for utvidelse med flere sesongplasser. Det er da heller ikke mange, som kan gjenkjenne den daværende Ribe Camping med den nåværende, topp moderne plassen på grensen mellom Danmarks eldste by og Nasjonalparken Vadehavet.

- Vår beleggsprosent er steget jevnt siden etableringen, fordi både hytter og servicefasiliteter lever opp til kravene ikke bare hos campingfolket, men også de mange hyttegjestene, som besøker Ribe for å få opplevelser i form av historie, kulturarv og natur, sier Sanne og Finn Tonnesen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden