: Hvilken Mover velger du? | Din Fritid

Hvilken Mover velger du?

På markedet finnes et stort utvalg av ulike Movere og det er ikke alltid så lett å vite hvilken som er den beste for nettopp deg og dine behov.

For å få litt hjelp på veien kan du fundere over hva du forventer deg å få ut av den. Flytter du campingvognen ofte eller ligger du stille på en og samme plass størstedelen av sesongen? Hvor mye penger vil du bruke? Er du klar for å bruke håndkraft eller vil du spare knærne, ryggen og nakken?
Det er mange spørsmål å stille seg.

Markedet byr på både manuelle og automatisk styrte Movere. En manuelt styrt Mover drives med hjelp av et spesielt verktøy og fungerer bra for de som har lite muskelkraft å gi. En automatisk styrt Mover krever ikke så mye mer enn et enkelt knappetrykk og er naturligvis det mest ideelle valget, spesielt dersom du har fysiske besvær eller ikke har lyst til å slite på kroppen. Ytelsene varierer gjennom de ulike drivrullenes utforming, montasje og dekkenes tilstand. Men trekkraften er i store trekk den samme på samtlige merker. Vil man ha en Mover med skikkelig avansert teknikk er det nå mulig å kjøpe en Mover som har både tyverisikring (via sms), motordrevne støttebein og som enkelt og greit styres fra en og samme fjernkontroll.

Summa summarum blir det altså først og fremst å ransake seg selv og sine behov og deretter sammenligne priser og ytelser på de ulike fabrikatene.

Lykke til med ditt valg av Mover!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Tags: 

På forsiden