: Smart kjøkkenvifte fra Dometic | Din Fritid

Smart kjøkkenvifte fra Dometic

Lettmontert og effektiv – slik kan man sammenfatte den nye, resirkulerende kjøkkenviften fra Dometic.

Dometic Circulair tar liten plass under kjøkkenskapet, og stjeler ikke plass inne i skapet.

Å nyte et godt måltid etter en lang herlig dag ute i den friske luften, hører til ferielivets høydepunkter. Men på en så liten flate som en campingvogn eller bobil fester matosen seg lett i klær, gardiner og sengetøy.

Takket være den nye, revolusjonerende kjøkkenviften Circulair fra Dometic, der luften resirkulerer og skaper et stengsel rundt komfyren, kan du nå for første gang benytte kjøkkenet som du vil, uten å behøve å tenke på uønskede lukter.

Nye Dometic Circulair er utstyrt med to separate filtere – et fettutskillende filter samt et kullfilter som absorberer lukt – og takket være at luften resirkulerer inne i kjøretøyet behøves det ikke noen takventilator. Dette gjør viften lettmontert i alle campingvogner og bobiler, samtidig som risikoen minsker for at fukt utenfra skal trenge inn i kjøretøyet.

Akkurat som alle andre kjøkkenvifter fra Dometic gir Circulair dessuten et bedre inneklima, ved at risikoen for kondensfukt minimeres. Dometic Circulair er utstyrt med en vifte med to hastigheter og innebygd belysning, og den har en kapasitet på hele 50 m³/time – bedre enn noen annen kjøkkenvifte til fritidskjøretøy. Til tross for dette er effektbehovet beskjedne 5 watt.

I Dometic Circulair suges luften inn langs kantene, slik at det skapes en luftsperre fra komfyrens kanter og opp mot viften noe som forhindrer at matosen sprer seg inne i kjøretøyet. Etter at luften er renset sirkulerer den deretter ut under taket og tilbake ned mot kjøkkenbenken.

Lettmontert

Å etterutstyre campingvognen eller bobilen med Dometic Circulair koster ikke så mye, og den normalhendige klarer jobben selv takket være at man ikke behøver å lage noe hull i taket.

Circulair monteres mot overskapets underside og dersom man ønsker det – for eksempel for å forenkle rengjøringen – kan den også monteres på teleskopskinner. Takket være at Circulair ikke behøver noen plasskrevende slange, får man også bedre oppbevaringsmuligheter i overskapene.

All elektronikk er samlet i kjøkkenviftens øvre del, og hurtiglås gjør det lett å åpne viften når det er tid for å bytte filter eller pærer. I tillegg til bytte av kullfilter – bytteintervallet avhenger av hvor ofte viften brukes – og rengjøring av det fettutskillende filteret, krever Circulair ikke noe vedlikehold.

Den gode sugeevnen, den effektive rensingen og den enkle monteringen gjør Dometic Circulair til den perfekte løsningen for de som vil heve komforten i sin caravan eller bobil!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden