: Thetford: Nytt rengjøringssett for toalettet i brukte vogner | Din Fritid

Thetford: Nytt rengjøringssett for toalettet i brukte vogner

Den ledende leverandøren av kjøleskap og sanitærsystemer til bobiler og campingvogner, Thetford, selger nå et helt nytt rengjøringssett for brukte vogner.

Det nye Fresh-up settet gjør det brukte toalettet så rent og fint som om det var nytt. Settet inneholder et sete med lokk og en avfallstank i tillegg til de tre gratis og miljøvennlige rengjøringsmidlene.

Aqua Kem Green er en væske beregnet til daglig rengjøring og vedlikehold og den er trygg å bruke i septiske tanker og forenkler dessuten biologisk nedbryting av avfall. Aqua Rinse har lavendelduft og forenkler jevn spyling. En tredje væske er Cassette Tanl Cleaner og brukes nå og da for å få bort vanskeligere kalkbelegg som kan oppstå.

Fresh-up Set 1: passer alle Thetfords kasettoaletter (C2, C3, C4), både høyre- og venstreversjoner dersom disse er laget etter den 1. januar 1994. Instruksjonsbok medfølger, men utskifting av toalettsetet og lokket er veldig enkelt å utføre.

Fresh-up Set 2: passer Thetford kassett C-200.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden