: Sunlight 2010: Ruller på Fiat chassis | Din Fritid

Sunlight 2010: Ruller på Fiat chassis

Sunlight har ni bobilplanløsninger i to forskjellige slags påbygg til modellåret 2010 og har fått en ny basis: Fiat Ducato X/250, som standard er utstyrt med en 2,2 JTD motor på 100 hk.

Alle Sunlight bobilplanløsninger er blitt bearbeidet i forbindelse med chassisendringen og med den nye Sunlight A 58 er det laget en kort, kompakt alkovebil. Utvendig erstatter elegante glatte plater den klassiske hammerslag looken. Et moderne, sportslig utvendig design med dekaler på sideskjørtene og en baklysrampe med flotte Caraluna-lykter i klart glass gir en perfekt utvendig avrunding. I tillegg har alle halvintegrerte fått en sportslig utbygning over førerhuset, som kan utstyres med vindu som tilvalg.

Den aerodynamiske alkovekonturen med nye vinduer gir en utrolig innvendig høyde og har i tillegg en god sovekomfort. På grunn av stigerammechassiset kombinert med nedsenket bakende får Sunlights bobiler en garasje på opp til 1,25 m inkludert innvendig belysning avhengig av planløsning. En elektrisk inngangstrapp med to trinn gjør det sikkert å komme inn i bilen. Dessuten har Sunlights biler - selv T-modellene - en tilhengervekt på to tonn med det nye chassiset samt et plant gulv i hele bilen.

Med den nye Basicpakken tilbyr Sunlight ikke bare midi Heki takluke, dusjromspanel, mørkleggingsgardiner til taklukene og en garderobe, men også en fem års tetthetsforsikring. Innvendig er designet frisket opp med den lyse, moderne tredekoren „Montreux pæretre“, gulvbelegg i stavparkettlook samt bordplater i flott granittlook. Den nye flotte dekoren „Torino“ med sine beige-grå mønstrede trekk og kiwigrønne gardiner gir en perfekt avrunding av det innvendige design. Den velkjente dekoren „Rügen“, som er en kombinasjon av kremfarget kunstlær og mørk varm blå, forblir en prisnøytral valgmulighet. Den elegante looken understrekes av de nye møbellukene, som er fint integrert i skapene. Klesskapene er som standard utstyrt med innvendig belysning. Møbeldekoren går også igjen på toalettrommet. Etter ønske kan spillvannstanken nå også leveres isolert. Alt i alt er bobilens standardutstyr blitt ytterligere fullendt.

Sunlight tilbyr dermed til det nye modellåret alt det en smart, prisbevisst kunde har bruk for til en avslappende hyggelig ferie.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden