: Sunlight 2010: ”Das Männer Mobil” | Din Fritid

Sunlight 2010: ”Das Männer Mobil”

I flere år har det vært kvinnene, som har vært de mest innovative, når campingvogner og bobiler skulle utvikles.

Hos tyske Sunlight har man nå latt mennene ha regien hele veien og utvikle den ultimative bobilen for både unge og eldre herrer. Her er simpelthen alt, hva en mann kan drømme om å få bruk for under ferien og selv om bobilen er ekstremt annerledes er alle funksjonalitetene gjennomførte.

Bobilen er på alle måter ekstrem. Alt utstyr er av høyeste kvalitet inkl. gourmetkjøkken med amerikansk kjøleskap. Det er en bar midt i bobilen og det er helt sikkert hjertet i bilen. I begge ender er det naturligvis storskjermer der man kan se fete filmer og konserter. Både hva angår funksjonaliteter så som pissoir, plass til motorsykkel og bordfotball, så er planløsningen eksklusiv med skinn, børstet stål og glassflater.

Gutta på tur kan både henge ute i baren eller i den store skinnsofaen før de kryper til køys i den store dobbeltsengen. Det er plass til alt. Kjøkkenet er der, men det er litt mindre. Det er ikke akkurat matlaging, som står i høysetet her, men det er mer lagt opp til et fristed med høyt under taket og plass til fest og farger.
Det er naturligvis snakk om et utviklingsprosjekt og et PR-stunt, men ikke desto mindre kan det saktens tenkes at flere av løsningen kan bli å finne i bobiler og campingvogner framover.

”Das Männer Mobil” er en morsom opplevelse og får alle til å trekke på smilebåndet – også jentene.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden