: Sunlight 2010: Framgangen fortsetter | Din Fritid

Sunlight 2010: Framgangen fortsetter

Den økende ordreinngangen sist høst fortsetter også inn i det nye året. Årets første messe på det tyske hjemmemarkedet, CMT i Stuttgart, ble en stor suksess for Sunlight, som er et datterselskap innenfor Dethleffs konsernet.

Overgangen til Fiat Ducato som basis var utvilsomt en medvirkende årsak til dette, men også endringene på caravansektoren har båret frukter. Arbeidstiden ved produksjonsanlegget i Capron i Neustadt er blitt øket til over 40 timer i uken for å dekke den stadig økende etterspørselen.

Etter den store responsen på messen i Stuttgart med modellen Sunlight T 63 Silver vil denne bli videreført på utstillingen i Essen senere i vinter. Her har man laget en prisgunstig utstyrspakke med blant annet 2,3 liters motor på 130 hk samt Fiat Chassis-pakke bestående av klimaanlegg i førerhuset, airbag på passasjersiden, elektriske varmetråder i sidespeilene, fartsholder og klargjort for radio med høyttalere. Bilen kommer på et hvitt chassis og med påbygg med glatte plater i Silber samt en sportslig dekor. Innvendig er det et påkostet interiør med delskinn samt 17-toms flatskjerm med Teleco satelittanlegg, markise og sykkelstativ til 4 sykler.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Tags: 

På forsiden