: Test: Outwell Imagine (2009 modell) | Din Fritid

Test: Outwell Imagine (2009 modell)

I forbindelse med Tv-opptak på Samsø i Danmark har vi testet dette familieteltet fra Outwell.

Det er skikkelig god plass i dette teltet, selv om det ikke er det største som finnes på markedet. For to voksne og to barn har man all den plass man trenger, også selv om alle oppholder seg inne på en gang.


To sovekabiner

Det er to sovekabiner – en til de voksne og en til barn. Man er ikke i tvil om, hvem som skal bo hvor. Barna har helt klart fått det morsomste rommet. Her er stjernehimmel med balltak. I det hele tatt er barna overbegeistret for designet som kabinen har. Det forstår man godt.

Det er god plass i midtkabinen, men fram for alt er det veldig høyt til taket. Hele 2,15 meter.


Masser av luftemuligheter

Det er god ventilasjon pga. de mange utluftingsmulighetene. Det er en funksjon man virkelig setter pris på i teltet. Det er myggnett og vinduer, som kan åpnes helt. I begge sovekabinene er det også ventilasjon.


Oppbevaringsplass

Selve teltet er ikke konstruert med oppbevaringsplass ut over et par lommer i midtkabinen og i de to sovekabinene. Det er derfor en god ide å pakke i sportsvesker f.eks. en pr. mann, så man kan holde styr på sine egne ting. Alternativt kan man også investere i oppbevaringssystemer, som passer til teltene. De er produsert så de verken veier eller tar stor plass.


Suverent barnefamilietelt

De grunnleggende funksjonene i teltet er i orden. Det som gjør, at dette teltet også er et morsomt telt for barnefamilier er at det er en del av Fantasy Collection. Det betyr bl.a. at den fargestrålende sovekabinen er inkludert og at man får en spillvegg, som kan monteres på mange forskjellige måter. Her kan barna spille mange forskjellige spill som fotball, tennis, strandvolley osv. Spillveggen leveres med et Outwell spillsett. Den er fargekoordinert for å matche alle Fantasy teltene.


Slik kan spillveggen også brukes


Det medfølgende spillsettet

Hvis det skal være helt perfekt kan man også få soveposer, som matcher teltet. Her er det både en jente- og en gutteversjon.


Konklusjon

Outwell Imaging er et riktig bra familietelt, som ikke tar så stor plass og som er utrolig lett å sette opp. Vil man ha mer uteplass kan man få et fronttilbygg med ståhøyde. Barna elsker dette teltet og forbinder det med morsomme campingopplevelser. At det så i tillegg fungerer optimalt, gjør ikke teltet dårligere. Man får mye ferie for pengene.


Fakta

Antall personer: 6 personer
Overtrekk: Outtex 3000 (Polyester)
Vannsøyletrykk: 3000 mm
Innertelt: Pustende polyester
Bunn: Isydd teltbunn
Størrelse (pakket): Telt: 36 x 75 cm / Stenger: 22 x 75 cm
Vekt: Telt: 20 kg / Stenger: 15.5 kg
Anbefaling: Til barnefamilier, som ønsker pålitelig komfort og sjarmerende design
Sovekabiner: 2
Farge: Blå
Materiale på bunn: Dobbeltsidig polyetylen
Stenger: Stålstenger 19/22 mm, aluminium stenger 9,5 mm, 2 stålstenger
Type: Tunnel
Fast ståhøyde: Ja

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden