: Danmark: Feriepark Langeland - Emmerbølle Strand Camping | Din Fritid

Danmark: Feriepark Langeland - Emmerbølle Strand Camping

En av Danmarks vakrest beliggende firestjerners campingplasser ligger på Langeland.

Her kan hele familien hygge seg, slappe av, leke og dra seg på stranden. Plassen har både egen strand, stort oppvarmet svømmebasseng, barnebasseng og masser av aktiviteter. Feriepark Langeland dekker et stort areal og det betyr bl.a. 100 luksusplasser på over 160 m2, brede tilkjøringsveier og store grønne områder med masser av plass til fritidsaktiviteter.

Uansett om du kommer med egen vogn eller leier en campingvogn eller luksushytte kan du benytte alle plassens utallige fasiliteter av høyeste standard, der renhold er veldig høyt prioritert. Feriepark Langeland ligger midt i den vakre naturen rett i nærheten av et omfattende nett av sykkelveier og Øyhavsstien.

Campingplassen er medlem av TopCamp.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden