: Norge: Bycamping i Bergen (2/5) | Din Fritid

Norge: Bycamping i Bergen (2/5)

CampingNorge.no tipser om fine, sentrumsnære campingplasser i Norge, som har kort avstand til storbyen og attraksjoner, men som likevel har klart holdt på idyllen.

Bergen by bugner av opplevelser,sjarm og atmosfære. Både byen og fjordene rundt byr turistene på en god kombinasjon av natur, kultur og aktiviteter. Spesielle attraksjoner er Fisketorget og Bryggen, Fløibanen, Ulriksbanen, Edvard Griegs hjem på Troldhaugen, Gamle Bergen og Akvariet som er supert for barn. Bergenskortet gir gratis adgang eller rabatt på museer, sightseeing, kulturtilbud, servering, bussreiser og parkering og kan kjøpes på Lone Camping.

Lone Camping er en rolig familiecamping som passer ypperlig for både barnefamilier, voksne og pensjonister. Plassen ligger idyllisk til ved Haukelandsvannet med Liafjellet som bakgrunn, og med knappe 2 mils kjøreavstand til sentrum veksler gjestene på å nyte storbyen og naturomgivelsene. Haukelandsvannet innbyr til bading, padleturer og fiske. Campingen har lekeplass, biljardgolf, sandvolleyballbane og en liten dyrehage.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden