: Norge: Bycamping i Trondheim (5/5) | Din Fritid

Norge: Bycamping i Trondheim (5/5)

CampingNorge.no tipser om fine, sentrumsnære campingplasser i Norge, som har kort avstand til storbyenw og attraksjoner, men som likevel har klart holdt på idyllen.

Trondheim har småbyens sjarme og storbyens muligheter – her møtes oldtiden og nuet. Den største attraksjonen er Nidarosdomen, Norges nasjonalhelligdom som er bygget over Olav den Helliges grav. Den gamle bydelen, Bakklandet og Gamle Bybro ligger rett i nærheten. På Bakklandet fins det koselige butikker og kafeer i tillegg til verdens eneste sykkelheis. Byen florerer av museer og severdigheter; nytt år 2010 er Rockheim, et opplevelsessenter for pop- og rockemusikk. Vitensenteret og Pirbadet er en innertier for ungene.

Storsand Gård Camping appellerer til både familier og voksne par, og plassen strekker seg over et område på 90 mål langs Trondheimsfjorden med strandlinje og badebrygge. Terrenget er kupert, og vognene er plassert i nivåer. Det er 17 kilometer inn til sentrumsattraksjonene, men plassen har fotballbane, båtutleie, lekeplass og bunkere og huler fra krigens dager som ungene kan klatre i.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden