: Norge: Bycamping i Tromsø (4/5) | Din Fritid

Norge: Bycamping i Tromsø (4/5)

CampingNorge.no tipser om fine, sentrumsnære campingplasser i Norge, som har kort avstand til storbyenw og attraksjoner, men som likevel har klart holdt på idyllen.

Skittenelv Camping

Tromsø er kjent som Nordens Paris og har et særdeles aktivt uteliv i tillegg til et rikt kulturliv. Her fins noen av Norges beste sjømatrestauranter, og i tillegg verdens nordligste Universitet, ølbryggeri, glassblåseri og domkirke. Byen er omkranset av spektakulære fjell som gir varierte turopplevelser med alt fra Sommarøy i havgapet til Lyngen under mektige alper. Havet gir mulighet for både kajakk- og kanopadling, fisketurer under midnattssolen og utforsking av øylandskapet med RIB.

Tromsø har også en 18 hulls golfbane.
Skittenelv Camping ligger 2,5 mil fra Tromsø sentrum, og tilbyr både hytter, telt og vognplasser. Med svømmebasseng og sklier er plassen ideell for barnefamilier, og den ligger fint til ved sjøen med spektakulære fjell som bakgrunn. Hurtigruten passerer to ganger i døgnet. Spesielle fasiliteter er sauna, minigolf, softgunbane og muligheter for leie av båt. Midnattssolen varer fra 19. mai til 25. juli.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden