: Lei campingferie på en campingplass i Norge og utlandet | Din Fritid

Lei campingferie på en campingplass i Norge og utlandet

Når man leier noe, som allerede står på campingplassen, enten det dreier seg om hytte, mobilhome, telt, teltvogn eller campingvogn, kan forholdene fra plass til plass være veldig forskjellige – og det kan spesielt variere, alt etter om man leier i Norge eller i utlandet.

Leier man i Norge, er det lettere å spørre seg til, hva som hører med i utleien. Her tenkes for eksempel på sengetøy, service og campingmøbler. Husk også å sjekke betingelser for rengjøring og utsjekking. Leier man i utlandet, kan man med fordel leie gjennem de reisebyråene som har spesialisert seg på denne ferieformen.

Links til utleie i utlandet

Vacansoleil – www.vacansoleil.com Eurocamp - www.eurocamp.com Keycamp - www.keycamp.com

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden