: Ferdigmontert spikertelt forenkler campinglivet | Din Fritid

Ferdigmontert spikertelt forenkler campinglivet

Fortelt- eller spikerteltkonstruksjoner har med årene blitt stadig større og mer komplekse, og har i praksis blitt fullgode alternativer til ferieboliger. Å bygge fortelt kan imidlertid være en utfordring, og mange leier i dag inn kostbar assistanse for å få tilbygget montert ved campingvognen eller husvognen.

WeeCamp Komplett - ferdigmontert spikertelt

Som et svar på dette lanseres nå WeeCamp Komplett, en helt ny og rimeligere løsning for campingentusiastene. Det nye og forbedrede forteltet monteres hos leverandøren Wee Caravan AS i Haugesund og fraktes helt komplett direkte til kunden. For dem som har platting fra før mangler det bare gulvbelegg innvendig, og WeeCamp Komplett er ferdig til innflytting.

WeeCamp Komplett er en galvanisert og pulverlakkert stål- og aluminiumskonstruksjon med doble vindusglass, som leveres med hele 7 cm isoporisolasjon både i gulv, tak og vegger. Det gjør den brukervennlig uansett årstid. WeeCamp Komplett leveres i størrelsene 2,45 x 6,00 m og 2,45 x 4,90 m, og koster 90 000 kroner + frakt. Forteltet leveres med fire vegger, og kan dermed benyttes både som anneks, hytte eller gjestehus.

For mer info: www.weecaravan.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden