: Danmark: Tre høyt profilerte campingplassene forlater TopCamp | Din Fritid

Danmark: Tre høyt profilerte campingplassene forlater TopCamp

De tre høyt profilerte campingplassene Jesperhus Resort, Hvidbjerg Strand Feriepark og Jambo Feriepark forlater TopCamp.


Nye veier for de tre campingplassene

Alle tre plassene er kjente, populære feriesteder, som gang på gang har satt nye standarder for hva en moderne campingplass kan levere av kvalitet, service og aktiviteter. Plassene har på hver sin måte vært trendsettere i feriebransjen gjennom mange år og arbeider alle sammen med innovative planer for framtiden.

At de tre plassene nå velger å forlate TopCamp ser de som en naturlig konsekvens av utviklingen i markedet.
- Vi har vært glade for å være en del av TopCamp gjennom mange år, men føler at tiden nå er inne for å gå nye veier, uttaler Steen Slaikjær, Hvidbjerg Strand Feriepark.

TopCamps bonuskort, TopCamp X-tra kan brukes til og med 30.9.2011

Gjestene på de tre plassene kommer ikke til å merke forandringen.
- Våre gjester kommer til oss pga. den høye kvaliteten og de opplevelsene som vi leverer – og det kommer vi selvfølgelig til å fortsette med, forteller Christina Egelund, Jambo Feriepark og fortsetter.
- Den eneste lille endringen er, at man fra 1. oktober ikke lenger vil kunne benytte TopCamps bonuskort, TopCamp X-tra hos oss. Oppsparte bonuspoeng kan benyttes på alle de tre plassene i hele august og september.

Se også www.hvidbjerg.dk, www.jambo.dk og www.jesperhus.dk

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden