: Danmark: Hvidbjerg Strand Feriepark - nytt eldorado for barna | Din Fritid

Danmark: Hvidbjerg Strand Feriepark - nytt eldorado for barna

Den populære femstjerners campingplassen utvider til 2012-sesongen. Der blir bygd et eldorado for barna, og nye luksushytter.

Hvidbjerg Strand Feriepark utvider til 2012-sesongen

I løpet av vinteren bygger Hvidbjeg Strand Feriepark om hele Westernbyen og fører opp to store lekehaller med totalt 800 m2 innelek med trampoliner, hoppeborger, klatreland, minifotballbaner, dataspill og mye mer. Det blir et sant eldorado for barn og barnslige sjeler.

Til 2012 sesongen står der 15 nye, spesielle luksushytter klar ved fiskesjøen. De nye luksushyttene gir mulighet til noen helt unike opplevelser, som i tiden som kommer vil bli avslørt på hjemmesiden, på Facebook og i nyhetsbrevene.

Les mer her: www.hvidbjerg.dk

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden