: Rapido 2012: Storsuksessen 10-serien i ny utgave | Din Fritid

Rapido 2012: Storsuksessen 10-serien i ny utgave

Rapidos flaggskip kommer i forbedret utgave. Den nye 10001 er en videreutvikling av storsuksessen 10-serie, som Rapido var meget godt fornøyde med i fjor.

I den nye utgaven av 10001-modellen kan du vaske deg rett foran sengen bak

Vask og speil foran soverommet bak var noe av det mest innovative som ble presentert i bobil-verden foran 2012- sesongen. I 10001-modellen kan du altså vaske deg rett foran sengen bak. Det er dessuten to skyvedører som separerer de forskjellige avdelingene i bilen. Det er også muligheter for å montere et andre TV-apparat i soverommet bak. Toalettet kan skyves inn under en garderobe når det ikke brukes for å frigi mer plass. Bilen har dessuten tre store garderober samt en garasje som er opp til 1,3 meter høy. Bilen er registrert for seks personer (totalt 8 sitteplasser), og sofaen er 1.600 millimeter lang. Det er dessuten seks sengeplasser i bilen, som også har Alde varmesystem som standard.

De seks sengeplassene er dobbeltseng, enten som queensbed, to enkeltsenger eller tverrstilt dobbeltseng bak, senkeseng foran, samt muligheter for å re opp til to sengeplasser i sittegruppen. Med de to dørene som skiller avdelingene, kan du ha både den fremre delen med sittegruppen, bad og dusj samt soverom bak helt separert hvis ønskelig. Kjøkkenet er stort og med bare to kokeplater har man litt bedre arbeidsplass og kan bruke større kjeler og stekepanner. Av sitteplassene har seks sikkerhetsbelte. Dobbeltgulvet gir ekstra lagringskapasitet, og blant standardutstyret kan nevnes ABS-bremser og cruisekontroll. Det er airbagger på begge sidene foran som standard. Bilen har fått et nytt utseende foran og bak. Annet standardutstyr er LED-lys, EFOY, 275 liters vanntank, 150 liters spillvannstank og elektrisk styring av senkesengen.

Rapido 10001 kan også fås som den spesielle 50-årsjubileumsutgaven. Da inngår spesielle møbler som gir en egen yacht-følelse, et mer luksuriøst kjøkken, aluminiumsfelger, en spesiell jubileumsdekor utvendig, valnøttstre på dashbordet, nappa lær i møblene og spesiell belysning i både sittegruppeavdelingen og soverommet bak.

Les mer her: www.rapido.fr/sites/nor/index.php

Rapido 10001 (2012-modell)

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden