: Rapido 2013: Ny stjerne | Din Fritid

Rapido 2013: Ny stjerne

Rapido satser videre på sin nye 8-serie fra i fjor. Nå kompletteres den serien med en versjon bygd på Mercedes – 8M – som sies å være den billigste helintegrerte bilen med den velkjente stjernen i fronten.

 


8-serien kan for øvrig ses som et supplement til bilene i 9-serien for de som vil ha helintegrert, men ikke er villige til å betale alt for mye.

Ny modell for året er 766FF

8-serien kan for øvrig ses som et komplement til bilene i 9-serien for de som vil ha helintegrert, men ikke er villige til å betale alt for mye. Største forskjellen, som skal rettferdiggjøre prisforskjellen, er at 8-serien savner dobbeltgulv og ikke har samme høye utstyrsnivå som 9:erne. Derimot finns fra og med 2013 årgangen dobbeltgulv i den halvintegrerte 7-serien, som alle har romslige taksenger. Ny modell for året er 766FF, en 7,7 meter lang bil bygd på Alko-chassis og med langsenger. Modellen finns både med og uten garasje. 7-serien erstatter for øvrig 70-serien, men har færre planløsninger.


I innstegsklassen, 6-serien, har Rapido i år en spesialtilpasset versjon med lavere langsenger for det nordiske markedet.

Lave langsenger

I innstegsklassen, 6-serien, har Rapido i år en spesialtilpasset versjon med lavere langsenger for det nordiske markedet. Disse finns nå også i flere av de andre modellene. Åpenbart er etterspørselen på lavt plasserte langsenger større her. Familiebedriften Rapido feirer 50-årsjubileum i år og har tidligere lansert noen ”Special edition” i den anledning og nå kommer noen med betegnelsen ”Design edition” som blant annet har trefarget skinntrekk som standard. Den finns som tilvalg i enkelte av de andre modellene.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden