: Hymer 2012: Hymer Tramp 674 - ny modell | Din Fritid

Hymer 2012: Hymer Tramp 674 - ny modell

I forbindelse med Hymers 50-årsjubileum i fjor presenterte den tyske produsenten sin nye Hymer Tramp, en halvintegrerte bobil spesielt bygget for jubiléet. Under caravanmessa i Stuttgart presenterte man en ny modell av samme serie: Hymer Tramp 674 Premieum 50.

Hymer Tramp 674 Premieum 50

Denne bobilen er 7,40 meter lang og kommer med en L-formet sittegruppe og ytterligere en sitteplass midt imot. Bak står det to enkeltsenger i lengderetningen, og under hver av dem finnes ekstra plass for lagring av for eksempel klær. Og akkurat skapplassen er godt ivaretatt i denne nye modellen, der du burde få plass til det du trenger på turen.

Kjøkkenet er vinkelformet og rommer et 150-liters kjøleskap. Tre kokeplater finnes i vanlig Hymer-tradisjon – hvilket normalt borger for kvalitet. Badet har separat dusj, og på vintertid vil du like at bilen kan bestilles med Alde-varme som tillegg og også som gulvvarme.

Hymer Tramp 674 Premium 50 er meget lys og trivelig inni. Den gir et elegant inntrykk og fyller mange av de funksjonene som man leter etter i en halvintegrert bobil. De to enkeltsengene bak kan enkelt bygges sammen til ei dobbeltseng med god plass.

Hymer Tramp 674 Premium 50 er meget lys og trivelig inni

Les mer her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden