: Stamsaas Fritid: Satser 10 millioner | Din Fritid

Stamsaas Fritid: Satser 10 millioner

Stamsaas Fritid AS i Sarpsborg slår på stortromma og åpner nytt lokale til 10 millioner kroner. Samtidig slipper man flere andre nyheter, som en øket satsing på bobil-utleie fra Rygge flyplass.

Stamsaas Fritid AS i Sarpsborg åpner nytt lokale til 10 millioner kroner

De 10 millionene har for det meste gått til oppgradering av de nye lokalene her på Tunejordet i Sarpsborg, sier salg- og markedsansvarlige Jon K. Borgmo. Stamsaas har tatt over de gamle lokalene til Ford-forhandleren i Sarpsborg, og nå har de både bedre plass og mer moderne fasiliteter.
– Vi har 4.000 kvadratmeter inne og 10.000 ute. Dessuten har vi et spesialverksted for bobilkarosserier, som jeg tror vi er alene om i Norge, forteller Borgmo. Samtidig lanserer Stamsaas Fritid en helt ny webside, og man satser på å bli en portal for trafikken inn- og ut av Norge. De nye lokalene ligger sentralt, like ved E6 fra Oslo og sydover mot Sverige.
– Det er en perfekt eksponering. Her kan vi fange opp et ikke ubetydelig ettermarked som for eksempel service, vedlikehold og reparasjoner, mener Borgmo.

Denne satsningen krever dog at omsetningen øker. Idag selger Stamsaas drøyt 300 enheter i året, ogmålet i de nye lokalene er å øke med drøyt 100 i året.
– Vi skal glatt over 400 enheter, sier Borgmo, som ikke protesterer når vi antyder at de må øke omsetningen med rundt 150 millioner i året.
Satsningen krever også mer arbeidskraft. Nå har de gått fra 16 til 25 ansatte på bare noen måneder, og Borgmo forteller at bedriften har styrket staben på alle plan. Ved nyåpningen ble også eierne Trine og Carsten Erichsen takket for at de våger å satse så hardt. En annen nyhet er altså at Stamsaas satser på å bygge ut leiedelen, der de hittil har hatt ca 10 biler for utleie.
– Det blir en betydelig satsning på Rygge flyplass, der reisende skal kunne leie bobil direkte på flyplassen. Vi har tatt over etter et velkjent utleiefirma, men det er foreløpig usikkert under hvilket navn vi kommer til å drive denne virksomheten, sier Jon K. Borgmo, som antyder at det kan bli aktuelt å kjøre utleiedelen i navnet til den gamle aktøren på Rygge. Stamsaas Fritid kan også presentere Solifers bobiler som nytt merke denne sesongen. De har bare bobiler og ingen vogner. I tillegg har de fra tidligere Rapido, EuraMobil og Carthago.
– Med denne satsningen er vi Norges største bobilsenter, hevder Jon K. Borgmo, som selv har vært med på Stamsaas-laget de siste 7-8 månedene.

Les mer om Stamsaas Fritid her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden