: Norge: På to hjul i Geilolia Sommerpark | Din Fritid

Norge: På to hjul i Geilolia Sommerpark

Geilo har lenge vært en populær sykkeldestinasjon med sine fine fjellstier og fantastisk terreng. Geilolia Sommerpark åpner nå sykkelpark for de som er glad i å kjøre nedover.

Ta stolheisen til Geiloliatoppen, der har man mulighet til å kjøre både lette og vanskelige løyper, enten det er bred og fin sykkelveg eller håndlaget singletrack gjennom skogen. I Bjørneløypa kan hele familien kose seg med god plass, fin utsikt, og så mye eller lite fart som man ønsker. Dette er en 2325m fin sykkelvei som er helt perfekt for nybegynnere og de som har aldri prøvd downhillsykling før.

Dropp, hopp, doseringer og bruer er å finne i Slakter’n. Her er det ingen maskingravd motorveg, bare ekte singletrack, med noen deilige bratte og tekniske partier. Løypen er i konstant utvikling, bygget av den lokale dugnadsgjengen av ivrige syklister.

Geilolia tilbyr også utleie av 10 splitter nye freeridesykler fra Mongoose, beskyttelsesutstyr fra POC, og sykkelguiding om du trenger instruksjon. Blir man sulten eller tørst er Utsikten Cafe på toppen åpen med hjemmelagde boller og kaker, smørbrød og drikkevarer som kan nytes på terrassen. Bedre utsikt finnes det ikke!

Les mer her: www.geilo.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden