: Geilo 2012: Øker besøkstallene i Sommerparken | Din Fritid

Geilo 2012: Øker besøkstallene i Sommerparken

Geilo opplever økt interesse som sommerdestinasjon. En tråkke-maskin i LEGO, samt en utleiehytte med eget LEGO-rom, er blant attraksjonene som har sjarmert gjestene.

Parkens nyeste attraksjon er verdens største, og eneste, snøtråkker-maskin bygget av LEGO-klosser

Snøtråkker-maskin bygget av LEGO-klosser

Sommerparken på Geilo opplever vekst i antall besøkende på hele 30 prosent. I Sommerparken kan gjestene oppleve aktiviteter som høydepark, downhill-sykling og sommerheis.

Parkens nyeste attraksjon er verdens største, og eneste, snøtråkker-maskin bygget av LEGO-klosser. Tråkkemaskinen er spesialdesignet for Geilo, består av 32 300 klosser og er to og en halv meter i lang.

- LEGO-aktivitetene gir nye og morsomme opplevelser på Geilo, og vi tror det bidrar til at flere ønsker å besøke oss. Mange glade barn har deltatt i byggingen av verdens største tråkkemaskin i LEGO i sommer, sier Unni Nymoen Forselv Moen, kommunikasjonsansvarlig hos Geilolia.

Tråkkemaskinen har blitt bygget opp flere ganger i løpet av sommeren. Selv om denne ferien nå går mot slutten, er ikke sjansen til å delta i byggingen av LEGO-maskinen tapt. Høstferien byr på nye muligheter til å besøke Sommerparken og Geilo.

En av Geilos leiehytter er omgjort til ett hvert barns drøm, med et rom fullt av LEGO-klosser

Flere vil overnatte på Geilo

Geilo kan i tillegg melde om vekst i antall overnattinger. Også på hyttefronten har stedet fått litt drahjelp fra LEGO. En av Geilos leiehytter er omgjort til ett hvert barns drøm, med et rom fullt av LEGO-klosser og interiør i gjennomført LEGO-stil, fra salt- og pepperbøsser, bilder på vegger, sengetøy og håndklær. Bygge-hytta har plass til to familier, og kan leies gjennom hele året.

- Vi håper og tror at mange barn har fått en uforglemmelig ferie i sommer, med lek, naturopplevelser og kvalitetstid med familien, sier Unni Nymoen Forselv Moen.

Geilolia har 31 hytter og 26 leiligheter som passer både små og store. I 2009 kåret den britiske turoperatøren Neilson Holidays, Geilolia Hyttetun til verdens beste hytter av deres overnattingssteder.

Les mer om Geilolia Sommerpark her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden