: Eura Mobil 2013: Markedsoffensiv for halvintegrerte modeller | Din Fritid

Eura Mobil 2013: Markedsoffensiv for halvintegrerte modeller

Til bobilsesongen 2013 legger Eura Mobil hovedfokus på nyutvikling blant de halvintegrerte modellene. Oppmuntret av suksessen i markedet for Profila T serien, som ble introdusert i fjor, og det faktum at den ble valgt til ”Årets bobil”, har foranlediget at man har utviklet et nytt interiør som skal sørge for at den beholder sin stilling som designledende. Møbler i to fargetoner, nye stofftrekk og samme skum som i luksusmodellene samt gulvbelegg som påminner om eksklusivt treverk er elementer i det nye interiøret.

Den nye TT 710 EB gjør Terrestra programmet fullendt

Luksus i høysetet

I Terrestra serien introduserer Eura Mobil to nye planløsninger. For de som setter pris på en lett, komfortabel bobil med garasje, har man utviklet en planløsning i 7-meters-klassen. Grei adkomst til fotenden på den tverrplasserte sengen, og en stor L-formet sittegruppe med komfortabel plass til 5 personer sørger for et høyt nivå av sitte- og sovekomfort. Det store kjøleskapet på 190 liter og sanitærrom med komfortabel WC er momenter som understreker de praktiske og funksjonelle fordelene på kjøkken og bad.

Den nye TT 710 EB gjør Terrestra programmet fullendt. Her står også luksus i høysetet, med to enkle senger, stor garasje, romslig garderobe og vinklet kjøkken med 190-liters kjøleskap er elementer i den nye planløsningen. I samværedelen er det komfortabel L-sittegruppe med plass for opp til 5 personer. I denne modellen er det også et kompakt, funksjonelt vaskerom med dusjkabinett og toalett.

På utstyrssiden er et annet kjennetegn for denne serien en ortopedisk helsemadrass, utviklet spesielt for Eura, og testet for helsebringende kvaliteter som vil være standard fra 2013-sesongen.

Den nye Contura Style 710 EB

Utstyrsnivået dekker de fleste behov

I luksussegmentet blant de halvintegrerte modellene avrunder Eura Mobil programmet med den nye Contura Style 710 EB, med samme planløsning som også er utviklet for Contura Style. Her finner man Alde vannbasert varme, luksuriøs utgangsdør, panoramaglasstak, komfortpakke i førerhuset, massasjemadrasser og utvendig lakkering i metallic. Selv i standardutførelse dekker utstyrsnivået de fleste behov.

Les mer om Eura Mobil her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden