: Camping på første rad mot Lillebælt | Din Fritid

Camping på første rad mot Lillebælt

Kyst Camping Bogense har en unik beliggenhet, og selv om du ikke bor på første rad, har du utsikt til havet.

 


Vakker solnedgang sett fra campingvogn

3. generasjon

Heidi er 3. generasjons plassjef i familien. Det var hennes farmor og farfar som startet det hele med å kjøpe et landområde og starte Ronæs Camping. Senere overtok Heidis foreldre den, og siden 2001 har Heidi og hennes mann Rehné drevet plassen og gjort Kyst Camping Bogense til et attraktivt sted å campe, og sørger for at det hele tiden skjer nye ting. Seneste oppgradering er at en av de to store lekeplassene, er blitt utstyrt med et treskip som barna kan klatre og leke i. Vi har vårt barnebarn Benjamin på fem år med på camping og jeg føler en stor grad av trygghet, ved at han selv løper fram og tilbake mellom lekeplass og campingvogn, og vi har valgt en plass rett ved aktivitetene.

SMS service

Har man booket plassen sin på forhånd, noe som er en veldig god ide å gjøre, spesielt i høysesongen, mottar man dagen før ankomst en velkomsthilsen. Når det er spesielle aktiviteter på plassen, mottar du også informasjon på telefonen. Tiden går fort når man hygger seg på camping, og det er derfor praktisk med en slik telefonservice. En sms med ”Takk for besøket” dagen etter avreise, avslutter en service, som ikke fås mange steder.

Fine sanitære forhold

Toalett og dusjfasiliteter er veldig bra. Det er blant annet åtte store familierom og spesielle bademuligheter som tiltaler barn. Benjamin kunne lokkes til en vask ved ”Pluto-dusjen”, ved ”Elefantdusjen” eller i ”Delfinbadekaret”, uten de største overtalelsene. Her blir gjort rent to ganger daglig noe som gjør at det alltid er rent og pent å oppholde seg der. Har du bruk for enda mer pleie, har Kyst Camping Bogense, i plassens eget velværerom, en avtale med Louise, som tilbyr, massasje og ”Kranio sakral terapi”, en blid og behagelig form for behandling, som koster 400 kr. for en hel times behandling. Det står helt klart øverst på min ønskeliste til neste besøk.


På besøk i Pandekagehuset

Pannekakehuset – en hit

Kyst Camping Bogense har sitt eget ”Pannekakehus”, der det serveres store og lekre pannekaker av de beste økologiske råva-rer, og med fyll av alle verdens snadder. Pannekakene kan skylles ned med forskjellige kaffetyper brygget på nykvernede bønner. Man kan også kjøpe en kremet chai-latte, varm kakao, eller kalde drikker.

Bogense og omegn

Til venstre for plassen ligger Bogense Havn der turistene tydeligvis nyter å slentre rundt og titte på båter. Det er både store blanke lystyachter og små slitte fiskebåter av tre. Det er også god mulighet for å nyte livet med litt godt fra diverse kafeer og små hyggelige restauranter. I sommerhalvåret, bør man huske å bestille bord på fiskerestauranten, hvis man vil være sikker på å få delta i den veldig store fiskebuffeten med levende musikk, til en rimelig pris.


Bogense Havn

Gatene lokker

I Bogense kan du nyte de vakre gamle husene, handle på markedet på torvet om torsdagen, og se de gamle bindingsverkshu-sene, som har fungert som forretningsgårder i gamle dager. Bekken som snor seg gjennom byen gir en helt spesiell atmosfæ-re. En byvandring med kyndig guide er også en mulighet, og både på gågaten og i de små sidegatene lokker butikkene med gode tilbud og dagligvareutvalget dekker alle behov.


Seneste oppgradering er at en av de to store lekeplassene

Tur på stiene

Havfruestien er en vakker fottur langs kysten. På østsiden av byen går stien forbi kirken og helt til Stegø mølle og Hjertes-tien har sitt utgangspunkt i havnen hvorfra man følger de røde hjertene, som er satt opp. Mange steder på Nord-Fyn finnes flotte turstier, så har du bruk for litt mosjon mellom sommerens mange is, så mangler det ikke på muligheter. Det er mulig å bade rett utenfor campingplassen, der det riktignok er litt steinet, men hvis du foretrekker sandstrand, så kan sandstranden som ligger litt bortenfor lystbåthavnen anbefales. Liker du seiling, kan du bli med treskipet Castor af Bogense, som hele sommeren tilbyr deilige turer på Kattegat.


Nye fem-stjerners luksushytter med havutsikt og store terrasser

Ytterligere informasjon

Det er Wi Fi over hele plassen som man mot et lite gebyr, kan ha tilgang til under hele oppholdet sitt. Det er ingen butikk eller kjøpmann på plassen, men man kan kjøpe ferske rundstykker fra byens baker. Det siste nye på plassen er to nye fem-stjerners luksushytter med havutsikt og store terrasser. Leirsjefparet har selv tegnet hyttene, og de er på 35m2 med plass til seks personer. Det er kjøkken/allrom, to soveværelser og en hems, bad og toalett. Velg mellom hytten ”Lillebælt” eller hytten ”Kattegat” og få en luksus-camping opplevelse. Plassen har vinteråpent. Et velfungerende online bookingsystem, som gjør det enkelt å forhåndsbestille og velge plass både til egen campingvogn, utleiecampingvogn og hytter.

Online booking

Et velfungerende online bookingsystem, som gjør det enkelt å forhåndsbestille og velge plass både til egen campingvogn, utleiecampingvogn og hytter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden