: Prisgunstig italiener | Din Fritid

Prisgunstig italiener

Italienske RollerTeam satser nå hardt utenfor sitt hjemmemarked og med modellene Zefiro 284 og 266 Limited Edition er målet å kapre markedsandeler i Norge. Oppskriften er en prisgunstig bobil hvor du får mye for pengene.


Ønske om fornyelse og satsing

Det italienske markedet er for tiden inne i en meget vanskelig periode. Med en nedgang fra 15 000 solgte bobiler for fire år siden til kun 3500 siste år er det lett å forstå at de italienske produsentene har det tøft om dagen. Men de har ingen planer om å la det italienske markedet stoppe deres ønske om fornyelse og satsing fremover. Mange av produsentene er jo dessuten en del av en større gruppering som totalt sett gjør det bra.

Satser

En av disse er RollerTeam som tilhører den mektige Trigano gruppen som i februar lanserte to nye innstegsmodeller for våren 2014 med begrenset opplag. Med betegnelsene Zefiro 266 TL/P og Zefiro 284 TL/P ønsker den italienske produsenten å tilby en meget godt utstyrt 5-seters bobil med eller uten senkeseng til attraktive priser.
Zefiro 284 TL er bygget på en Fiat Ducato med 2,3 liters motor og en lengde på 7,43 m. Den halvintegrerte bobilen har senkeseng og to separate enkeltsenger bak - som kan res opp til å bli en meget stor dobbeltseng. Det er relativt god skapplass under sengene og separat dusj og toalett. Vi kunne ønske oss muligheten for å lukke en dør mellom både kjøkkenet og sengene bak.


Kjøkkenet

Kjøkkenet fremstår som eksklusivt og moderne med sine hvite høyglanslakkerte fronter, kjøleskap med fryser på 150 liter og LED lys under fronten på benkeplaten. Lyset gir både en flott effekt samtidig som det gir godt lys ned i skuffene når de åpnes.


Sittegruppen

Sittegruppen består av en dinette med hjørnesofa og svingbare førerstoler, persienner, skinndetaljer og dreibart bord. Stort panoramavindu i taket og LED belysning under senkesengen. Skapene som er festet under senkesengen har nå fått avrundet kant på den ene siden for å unngå skarpe hjørner.
Roller Team 284 TL Limited Edition har gulv som er hele 75 mm tykt og produsenten gir seks års garanti mot lekkasjer. Yttervegger og tak er laget i plastbelagt glassfiber som tåler hagl-byger. Den store garasjen som måler 1150 x 820mm gir mulighet for å ta med deg scooter eller sykler og mye bagasje. Det er dører på hver side og gode festemuligheter, men vi savnet lys i garasjen.


Toalettrommet

Modellen Zafiro 266 TL er mye lik 284 TL, men med dobbeltseng bak og vasken midtstilt på veggen ved fotenden. Med dusj på den ene siden og toalett på den andre fremstod vasken i midten som meget romslig. Her var det også mulighet for å stenge dører mellom både sengen og kjøkkenet og få et lukket toalettrom med mulighet for å kunne være litt alene.


Justerbar seng

Dobbelsengen bak er senkbar slik at man kan justere størrelsen på garasjen under i forhold til hva man har med seg. Garasjen kan justeres helt opp til 1200 x 820mm og rommer fint sykkel eller scooter. Senkesengen foran er også hevet noe slik at ståhøyden under er 1,9 meter. Kjøkken og sittegruppe er ellers ganske lik Zafiro 284 TL.
Med disse nye modellene fra RollerTeam håper italienerne å kapre nye kunder som er ute etter en innstegsmodell med mye standard utstyr til en god pris.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden